Om os

Progamer er et dansk webmagasin med et utal af guides og produktanmeldelser vedrørende alt inden for gaming udstyr. Vi har målsætningen at blive din foretrukne udbyder af artikler og guides om gaming udstyr med mere og dertil blive en del af dit gamingunivers. Dertil bestræber vi os på at gøre det mere enkelt for dig at finde de bedste samt billigste løsnninger, som dækker dit behov – derfor er vi meget omhyggelig med at udvælge troværdige kilder, så du er bedst muligt dækket ind, når du skal vælge mellem diverse gamer-produkter såsom gaming musgaming tastaturgaming stole eller lign.

gaming tastatur 1140x600 1

Hos os gør vi en dyd i at vejelede dig om det rette grej, så du slipper for dårlige gameroplevelser og går derfor helt indtil benet for at yde den bedst mulige service for vores brugere, med både videoer, billeder og fyldetsgørende artikler samt guides. Yderligere, udover at hjælpe og guide dig, ønsker vi at inspirere og øge din horisont, når det gælder gamergrej, så vi sammen skaber den optimale gamingoplevelse.

Så husk: Progamer er din vej til det rigtige gamer udstyr!

Vi er reklamefinansieret

Da vi ikke ønsker at forringe både bruger oplevelsen, læselysten og skabe disteraktioner gennem forskellige annoncer og bannerreklamer, har vi indgået et samarbejde med nøje udvalgte forhandlere inden for gaming udstyr, som sælger de produkter vi skriver og informere om. Dette skyldes at vi er nødt til at tjene lidt, som går til vedligeholdes af siden og udvidelse af indholdet. Skulle du købe et af disse produkter gennem vores hjemmeside, får vi en lille provision af salget.

I denne forbindelse er det vigtigt at nævne, at vi er et fuldkommen uafhængigt medie. Dertil har vi selv mulighed for at vælge vores samarbejdspartnere. På den måde sørger vi for, at vi kun samarbejder med de mest troværdige i branchen og endda sammenligner priserne for disse forhandlere.

Kontakt os

Vi bruger naturligvismange timer på både research og videreformidling af informationerne til jer som læsere – så vi sætter pris på jeres feedback! Du er også meget velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål. Vi bestræber os efter at besvare dit henvendelse så hurtig som muligt!