Din vej til det rigtige gaming udstyr!

Bedste headset holder (2020)

Bedste headset holder (2020)


For at holde styr på dit headset, holde dit set-up pænt og ryddeligt samt tilføje en lækker detalje – så kan en headset holder eller hovedtelefon stander være en fordel! Det er faktisk ikke kun for udseendets skyld, en headset holder kan faktisk have nogle nyttige funktioner.

Når du har fået købt en godt headset, se for eksempel vores gaming headset test, så kan det ofte være en fordel at have en holder til høretelefonerne. Vi har på denne side samlet de bedste headset holdere i 2020, så du ikke går galt i byen, når du skal vælge blandt de mange muligheder.

Det handler ikke kun om at få dit set-up til at shine endnu mere og et sted at opbevare dit headset. Der er faktisk nogle features ved et headset stand, som du ikke lige tænker over.

Værd at vide om headset holder

Vi håber nu, at du er blevet meget klogere på og har fået en masse inspiration fra de forskellige hovedtelefon holdere ovenfor. Hvis du stadig ikke er helt sikker på, hvilke holder du skal vælge til netop dit headset, så følg med her.

Vi har herunder samlet en masse information, som er relevant for dig, når du skal vælge headset stand. Lad os starte med det helt basale, nemlig hvad en headset holder egentligt er.

Hvad er en headset holder?

En holder til høretelefoner eller headset er præcis som navnet antyder. Nemlig en station som har til formål at opbevare dit headset, når du ikke benytter det. Derved slipper du for rodet og sikre et mere pænt og ordentligt gamer set-up. Ikke desto mindre er du også sikret, at de ikke falder på gulvet eller på anden vis bliver beskadiget.

Det er dog ikke den enesete funktion, som disse stande har. Faktisk er der nogle, som har RGB-lys eller et andet design, som er med til at tilføje et cool look over dit gaming set-up. Dertil er der også nogle modeller, som faktisk har USB-porte og endda surround sound.

Hovedtelefon holder og dens funktioner

Der findes et væld af forskellige modeller, som er lavet af forskellige materiale, i forskellige størrelse, med forskellige features og funktioner. Vi starter med at kigge på de forskellige funktioner en sådan holder kan have.

Først og fremmest har vi USB-portene, som kan findes i nogle hovedtelefon holdere. Derved har du mulighed for at oplade dit headset, din telefon, mus eller lign., hvilket kan være en fordel for mange. Du kan selvfølgelig også bruge USB-portene til andet.

Næste feature og nok en af de væsentligste, er mulighed for at tilbyde surround sound vedhjælp af headset holderen. Typisk vil dette være de mere etableret gaming brands og premium holdere, som tilbyder denne funktion. Det fungerer ved, at funktionen faktisk gennem selve holderen transformere dit headset til at have virtuel surround sound. Der er altså tale om virtuel surround sound. Dette er en stor fordel for dig, som ikke har denne feature på dine høretelefoner.

Den sidste funktion eller teknologi så at sige, er selve RGB-belysningen. Det er der nemlig også nogle holdere der tilbyder. I bund og grund er bør du kun vælge belysning, grundet udseendet, da det blot tilføjer lidt ekstra flair til dit set-up. Især hvis du også har belysning på noget af dit andet udstyr.

Materialer

Vi hopper videre fra de forskellige features til selve materialet, som de forskellige holdere er lavet af. Der er nogle muligheder, som er mere stabile, holdbare og slidstærke end andre. Typisk finder du en headset holder i plastik, men du ser dem som regel også i aluminium.

I forbindelse med valget, så vil aluminium typisk være mere robust og formodentligt holde længere end en af plastik. Du kan endda også finde nogle, som er lavet i træ indimellem.

Typen af materiale vil naturligvis også påvirke udseendet på selve holderen, hvor det også er værd at overveje i denne forbindelse. Som regel vil der være en prisforskel, når det kommer til materialerne, hvilket både skyldes holdbarheden og udseendet. Derfor bør du naturligvis kende dit budget og ønsker, når du skal vælge headset holder.

Størrelsen på din headset stand

Ved valget af headset holder skal du selvfølgelig også være opmærksom på, hvor stor den er. Dette er netop for at sørge for, at du har den rette plads på skrivebordet og det passer elegant ind i dit set-up. Det vigtigste er dog, at selve holderen passer til størrelsen på dit headset.

Hvis ikke din headset stand passer til dine høretelefoner, så vil standen i og for sig være ligegyldig. De fleste holdere er dog designet således, at de passer til langt de fleste headset. Vi vil dog anbefale, at du holder øje med dette en ekstra gang, inden du køber.

Placeringen af headset stand 

Endnu en overvejelse du bør gøre dig, inden du køber en headset holder, er at finde ud af selve placeringen til denne. Der er nemlig flere forskellige måder, hvorpå sådan en kan placeres, så lad os kigge nærmere på de forskellige muligheder – typisk har du følgende:

  • Der er naturligvis mulighed for placering på selve skriveboret
  • Du har mulighed for at placere holderen under selve bordet som en krog
  • Du kan i nogle tilfælde montere den på din skærm

Der findes i sandhed mange forskellige muligheder for dig og placering af din høretelefon holder. Du skal blot finde ud af, hvor du har plads og hvilke ønsker du har for selve holderen. De fleste headset holdere, er dog nogle, som du har stående på selve skrivebordet.

Du skal desuden være opmærksom på, at dem som står på skrivebordet oftest også er dem med USB-porte samt belysning og surround sound muligheder.

Bedste headset holder

Den bedste headset holder til dig kommer an på dine behov og budget, hvorfor det er svært udvælge én, som værende den bedste. Vi har dog samlet en række spørgsmål, som hjælper dig på vej til at finde den rette for netop dine behov.

Har du behov for, at den står på skrivebordet, hænger under bordet eller sågar er monteret på skærmen? Ønsker du at din headset holder har belysning? Har du behov for surround sound muligheden eller ikke? Hvilket materiale foretrækker du, og hvor lang tid ønsker du din headet stand holder? Hvor meget plads har du, og hvor stor skal den være, så den passer til headsettet?

Når du har besvaret ovenstående spørgsmål, så mangler du blot at vælge, før du står med den bedste headset holder til netop dig og dine behov.

Billig headset stand

Er du på udkig efter en billig headset holder, så behøver du ikke lede. Der findes nemlig en masse billige muligheder, for dig som ikke ønsker diverse features såsom RGB-belysning eller USB-porte. Typisk vil disse billige headset holdere være lavet af et billigt materiale, og derved er de ikke så dyrere at producere.

Når du er på udkig efter disse billige headset stande, så skal du, som vi antyder ovenfor, være klar over, at disse typisk ikke har de forskellige ekstra funktioner. Så hvis du blot skal bruge en holder til dit headset, så kan du selvfølgelig sagtens finde en god og billig løsning.

FAQ-sektion

🎮 Hvad er den bedste headset holder?

Valget af den bedste headset holder er meget forskellige fra gamer til gamer. Nogle ønsker blot en diskret og billig holder, hvorimod andre ønsker flere features og at vise den frem med belysning og lign. Derfor er alle disse førnævnte ting, nogle som du skal tage højde for, inden du køber en holder til headset.

Selvom det er svært at kåre den bedste headset holder, så har vi samlet en række kandidater, som vi mener er nogle af de bedste muligheder. Der er noget til enhver smag og behov. Tag et kig her på siden.

🎮 Hvilke ting skal jeg være opmærksom på?

Ved køb af en holder til headsettet, så er der en række forskellige elementer, som du skal holde øje med. Det første er naturligvis prisen, som faktisk kan variere en del. Andre aspekter er ting som materiale, features, størrelse m.v.

Alle disse ting er selvfølgelig noget, som er med til at bestemme prisen. Derfor er det vigtigt at overveje, hvilke elementer du lægger vægt på og har behov for.

🎮 Hvad koster en headset holder?

Normalt vil priserne for en headset stand vil typisk ligge på omkring 70 kr. til 550 kr., hvilket selvfølgelig kommer an på stabiliteten, materialet, features osv. Du kan selvfølgelig godt finde en billig headset holder, der koster under de 70 kr., dog er det typisk her priserne starter.

🎮 Hvilke typer holdere kan man få?

Når det kommer til typerne, så findes der grundlæggende tre forskellige. Dem som blot står på dit gamer bord, dem som monteres under bordet, eller dem som sættes på din skærm. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved alle, det afhænger dog mest af dine præferencer.

Hvis du er mere til det diskrete, så bør du vælge en som kan hænge under bordet. Hvis du derimod ønsker nogle flere features og vise standen frem, så kan du med fordel vælge en, som står på bordet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.