Bedste mouse bungee

Kristian

reklamelinks
Har du fornyligt købt en mus og skal bruge en mouse bungee? Så er du landet det rette sted. Vi har nemlig samlet de bedste mouse bungees i 2020 på denne side! Tro det eller lad være, en mouse bungee kan faktisk hjælpe på din præcision og derved performance.

Hvis du netop har købt en gaming mus med ledning og har brug for en ledningsholder til mus, så ser vi nærmere på mulighederne her på siden. Der er faktisk ikke mange som kender til fordelene ved at benytte dette produkt.

1. ZOWIE BenQ Camade

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

ZOWIE BenQ CamadeZOWIE BenQ Camade 2ZOWIE BenQ Camade 3

Den første mouse bungee vi skal se på er ZOWIE BenQ Camade, hvilket er et rigtigt godt valg. Gennem det robuste design og den fleksible arm, får du helt styr på ledningsrodet og sikre en stabil musebevægelse.

Selve holderen er lavet på en stålbase, og derfor vejer den også en del. Dette er godt, da du på den måde sikre dig, at din mouse bungee ikke rykker sig, hvis spillet bliver intenst og du har brug for lidt mere aggressive bevægelser. Her er det også værd at nævne at bunden er lavet af “anti-slip” materiale, som også sikrer at ledningsholderen ikke smutter.

Når det kommer til armen, så er spidsen lavet af gummi, hvilket gør den meget fleksibel, så den passer til de fleste typer ledninger. Yderligere gør det, at du nemt og hurtigt kan montere kablet. Armen er også justerbar – endnu en stor fordel, så du kan tilpasse den præcis til dine ønsker.

ZOWIE BenQ Camade er altså en god mulighed for dig, som både ønsker høj fleksibilitet og en stabil ledningsholder til mus. Du undgår her at din ledning kommer i vejen, når du gamer. Dertil sørger den også for stabile musebevægelser uden modstand fra objekter på skrivebordet.


2. Razer Mouse Bungee V2

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Razer Mouse Bungee V2Razer Mouse Bungee V2 2Razer Mouse Bungee V2 3

Det næste stop på listen er fra en velkendt producent af gaming udstyr – nemlig Razer. Vi skal kigge på deres Razer Mouse Bungee V2, som er endnu et godt valg.

Vi har valgt at medtage Razers V2 med her, men som du nok kan gætte, så har de også lavet en anden version, som du kan se her. Razer Mouse Bungee V2 sørger for, at du har en stabil bund, som gør at du ikke vil opleve at ledningsholderen flytter sig, når du spiller – der er dog diskussion om, hvorvidt den er lige så stabil som sin forgænger. Dette skyldes, at Razer har ændret bunden.

En anden ting, som er blevet ændret i forbinde med den nye version, er at Razer er gået fra plastik til gummi på armen, hvilket er at foretrække for mange. Det er nemmere at få ledningen til at passe og slider ikke så meget på kablet.

Udover dette er armen meget fleksibel, hvilket sørger for, at du får en stabil bevægelse med musen. Desuden er designet meget minimalistisk, som klart vil passe ind i de flestes set-up. Alt i alt et kanon valg.

https://youtu.be/rZVNtPNVaDk

3. Glorious ledningsholder til mus

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Glorious ledningsholder til musGlorious ledningsholder til mus 2Glorious ledningsholder til mus 3

Vi er nu nået til en valgmulighed, som er god selv for den krævende gamer. Glorious mouse bungee har både en meget stabil base samt en fleksibel arm.

Lad os starte med at se på selve armen, hvilket faktisk er trinløs justerbar! Dette tillader stor frihed for dig, som ønsker den helt rigtige højde. Desuden er armen udstyret med en gummi klip, så du hurtigt og enkelt kan montere kablet fra musen. Dertil tillader det også, at du nemt kan pakke den samme og tage med på farten, hvis du ønsker.

Når det gælder basen, er denne meget stabil med en fin vægt og en skridsikker gummi bund. Med andre ord skal du altså ikke bekymre dig om, hvorvidt den flytter sig, når du spiller.

Med Glorious mouse bungee vil du altså undgå friktion fra kablet. Dertil vil den sørge for, at det nærmest følelse som om, at musen er trådløs.


4. Cougar Bunker RGB mouse bungee

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Cougar Bunker RGB mouse bungeeCougar Bunker RGB mouse bungee 2Cougar Bunker RGB mouse bungee 3

Turen er nu kommet til en ledningsholder til mus, som benytter en lidt anden “teknologi” end de andre. Vi taler her om Cougar Bunker RGB, som er blandt de bedste mouse bungees.

Hvad er så denne specielle teknologi? Denne ledningsholder bruger en sugekop i bunden, og på den måde skaber en meget stabil bund, som ikke er bygget på gumme og en tung base.

Ser vi på armen er denne en del fleksibel, samtidig med at den er meget robust. Generelt er Cougar Bunker RGB lavet af meget robuste samt slidstærke materialer. Dertil er bunden også udstyret med RGB-belysning, hvilket i den grad tilføjer til designet.

Altså er Cougar Bunker RGB et godt valg for dig, som gerne vil sørge for, at du ikke forstyrres af ledningen og gerne vil have en stabil musebevægelse. Faktisk får du også USB-porte med, hvilket også kan være en fordel!


5. ROCCAT Apuri Raw

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

ROCCAT Apuri RawROCCAT Apuri Raw 2ROCCAT Apuri Raw 3

Med denne ROCCAT Apuri Raw mouse bungee vil du få styr på dine kabler, så din gaming station vil være fri for rod og forhindringer, når du gamer. Endnu vigtigere vil denne ledningsholder sørger for stabile musebevægelser, som kan give dig en fordel i diverse spilsituationer.

Selve designet ser meget futuristisk ud, hvilket mange synes om. På dette design er fødderne udstyret med anti-slip, som selvfølgelig sørger for, at denne mouse bungee forbliver på sin plads. Dertil er der også en vægtklods i midten, der igen er med til at sørger for en god stabilitet, når du gamer.

Når det kommer til armen, så er denne også relativ fleksibel, så du stadig har stabile bevægelser uden at blive forstyrret af ledningen på bordet. Derfor er ROCCAT Apuri Raw altså også et godt valg.


6. Nedis ledningsholder

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Nedis ledningsholderNedis ledningsholder 2Nedis ledningsholder 3

Den næste ledningsholder til mus på listen er Nedis mouse bungee, som er endnu et godt valg, hvis du gerne vil spille for ledningen, når du spiller. Og sørger for stabile bevægelser for den sags skyld.

Med denne mouse bungee får du ikke nok med stor bevægefrihed også USB-porte, som du kan benytte. Dertil er designet udstyret med LED-lys, hvilket i den grad kan være med til at få dit gaming set-up til at skille sig ud fra andre.

Nedis mouse bungee har en skridsikre bund, der sikrer dig en kanon støtte. Dertil er amen også relativ fleksibel. Denne kombination skulle give dig en kanon gaming oplevelse, hvor du ikke går på kompromis med din bevægefrihed.


7. SpeedLink ADJIX

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

SpeedLink ADJIXSpeedLink ADJIX 2SpeedLink ADJIX 3

Sammenlignet med nogle af de bedste mouse bungees vi tidligere har set, så skiller SpeedLink ADJIX sig lidt ud designmæssigst – det er dog stadig en rigtig god ledningsholder til mus!

Først og fremmest har den en fleksibel arm og en skridsikker bund, som sørger for at du har endnu mere kontrol, når det gælder dit gaming set-up. Du vil opnå høj stabilitet og en mindsket modstand fra musekablet, når du benytter denne mouse bungee.

Med det enkle og diskrete design vil denne ledningsholder også passe ind i de flestes gaming set-up, hvilket gør den meget alsidig.


8. Endgame Gear MB1 Mouse Bungee

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Endgame Gear MB1 Mouse BungeeEndgame Gear MB1 Mouse Bungee 2Endgame Gear MB1 Mouse Bungee 3

Vi er nu kommet til endnu et godt bud, hvilket er Endgame Gear MB1. Denne mouse bungee vil sikre dig en stabil base og en fleksibel arm, som øger bevægefriheden.

Selve armen er justerbar, hvilket er et klart plus. Dertil er det muligt at pakke den samme, som gør den nem at tage ed på farten.

Med Endgame Gear MB1 diskrete design vil denne ledningsholder passe ind i de flestes gaming set-up. Netop grundet designet vil den også egne sig godt til de gamere, som ikke ønsker, at deres mouse bungee skal tiltrække for meget fokus.


9. Xtrfy B1

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Xtrfy B1 mouse bungeeXtrfy B1 mouse bungee 2Xtrfy B1 mouse bungee 3

Den sidste af de bedste mouse bungees på vores liste er Xtrfy B1 – hvilket er en rigtigt godt valg! Lad os fortælle, hvorfor.

Xtrfy B1 er en stærk kandidat her blandt de bedste mouse bungees af flere forskellige årsager. Den første er selve armen, som er utrolig fleksibel, hvilket gør, at du ikke skal bekymre dig om modstand fra museledningen, når du gamer. Dertil er det nemt og hurtigt at montere ledningen i holderen.

Derudover er der også bunden, som er stabil og skridsikker. Den vejer omkring 400 gram og dertil er den også udstyret med non-slip gummifødder – med andre ord: Den rykker sig ikke, når du spiller. En anden fed feature ved bunden er selve belysningen, som er gul, hvilket i den grad kan tilføje en fed effekt til dit set-up.

Du får med Xtrfy B1 også et USB-hub med 4 porte, hvor du kan tilslutte forskellige elementer, f.eks. dit tastatur eller lign. Der er altså mange fordele ved at vælge denne ledningsholder til din mus!


Mouse bungee guide

Nu hvor du har fået overblikket over de bedste mouse bungees i 2020, så kan vi passende springe vindere til, hvad du bør se efter, når du køber ledningsholder til mus. Der er flere forskellige elementer, som er vigtige at holde øje med.

Disse aspekter er blandt andet, hvilke indstillingsmuligheder du har, hvilke bevægelser du laver, ledningsstørrelsen m.v. Alle disse kommer vi ind på her – så følg med og bliv meget klogere!

Hvad er en mouse bungee

Inden vi springer ud i de forskellige aspekter, som du skal holde øje med, så er det vigtigt at være helt skarp på, hvad en mouse bungee egentligt er.

Helt basalt så er en mouse bungee en ledningsholder til musen. Meningen er, at denne ledningsholder til din gaming mus skal holde ledningen over selve musemåtten, så den ikke forstyrre dig, når du gamer. Kort og godt hjælper dette udstyr med at øge bevægefriheden, hvilket kan være vigtigt!

Mouse bungee’en blev faktisk brugt i midten 1990’erne på diverse arbejdspladser og konturere – dog uden den store popularitet. Det var egentligt først omkring 2010, hvor den vandt noget populariteten blandt gamerne, da den blev markedsført som et produkt til eSporten.

Grundlæggende består en mouse bungee af en stabil bundplade som har en skridsikker bund. Dertil har den en arm som bruges til a holde ledningen. Meningen med denne arm, er at holde ledningen og lad den følge musebevægelserne, uden at ramme musemåtten, således at den ikke genere. På den måde kan det nærmest føles som om, du spiller med en trådløs mus.

Fordele ved at benytte en ledningsholder til musen

Der findes en række fordele ved at benytte den såkaldte mouse bungee. Udover, at det føles som en trådløs mus, hvortil du slipper for opladningen og den ekstra vægt, så hjælper den med at fjerne ledningen, så du har øget bevæge frihed.

Der er også andre fordele! Når der er ledningen styr på ledningen, så slipper du også for at ledningen sætter sig fast og laver modstand, når du spiller. Dette kan også hjælpe på, at du bliver mere præcis i dine bevægelser, hvilket igen hjælper din performance – for eksempel når du skal sigte i first person shooter spil som CS:GO.

Indstillingsmuligheder på din ledningsholder til mus

Det er ikke alle mouse bungees der har indstillingsmuligheder, så hvis du ønsker dette. Derfor skal du holde øje med, om den ledningsholder til mus, som du har i kikkerten,  tilbyder dette. Ved at justere armlængden på din ledningsholder, så får du muligheden for at lave diverse bevægelser med din mus, helt uden at din ledningsholder vælter. Eller glider rund på skrivebordet.

Dette er helt klart en fordel at kunne justere armen, dog er det ikke en nødvendighed. Langt de fleste mouse bungees er i forvejen meget fleksible. Nogle arme er endda af silikone, hvilket også gør dem meget fleksible.

Dine bevægelser

En ting du også skal være opmærksom på, når du er på udkig efter en mouse bungee, er dine bevægelser, når du spiller. Inden du køber en, bliver du nødt til at lægge mærke til dine bevægelser – er de store eller små. En god idé er her at kigge på din DPI-indstilling på musen, da dette som regel er en god indikator.

Hvis din DPI er lav, betyder det, at du som regel laver større bevægelser. Når du laver større bevægelser, så vil det typisk være fordelagtigt at have en mere fleksibel ledningsholder til mus. Det kunne andet vælge en, som har en arm af silikone eller måske en, som er justerbar.

Er din DPI på musen derimod lav, så vil det som regel betyde, at du laver mindre bevægelser. Derved har du ikke brug for nær så meget fleksibilitet, som hvis du laver større bevægelser.

Du skal dog huske, at mere fleksibilitet ikke skader. Så hvis du har en DPI midt i mellem eller laver en blanding af store og små bevægelser, så vil du være “home safe”, hvis du vælger en relativ fleksibel mouse bungee.

Ledningstørrelse

Når der tales om ledningsstørrelsen, så er fokusset på selve tykkelsen af ledningen. Det er nemlig ikke alle ledingsholdige til mus, som har den samme tykkelse – derfor skal du være opmærksom på netop dette!

Dog er mange mouse bungees lavet til forskellige ledningstykkelser, men det vil dog være en skam, hvis du fik købt en holder, som ikke passede til ledningen.

Andre funktioner

Nogle andre features, som din ledningsholder til mus kan have, er ikke blot at sørge for at ledningen er på plads. Faktisk har nogle mouse bungees også USB-porte, som du kan benytte dig af. Yderligere har nogle også belysning, hvis du ønsker dette i dit set-up.

Endnu en ting, som du skal være opmærksom på, er dimensionerne på ledningsholderen – altså hvor meget den fylder. Nogle har en del plads på sit gamer bord, hvorimod andre ikke har.

Bedste mouse bungee

Hvad er så den bedste mouse bungee? Dette er et spørgsmål, som er svært at svare på, da det kommer an på en række forskellige ting og faktisk også dine præferencer. Typisk er et af de afgørende elementer om, hvorvidt det er den bedste mouse bungee til dit behov, selve designet. Det er nemlig meget individuelt, hvilke præferencer du har.

De bedste mouse bungees er som regel dem, som er fleksible i armen og stabile i bunden. Det vil nemlig gøre, at du kan lave dine bevægelser uanset om de er store eller små. Dertil vil du være sikker på, at den er skridsikker, hvis du indimellem laver nogle lidt hårde ryk grundet diverse spilsituationer.

Billig mouse bungee

En billig mouse bungee kan godt være en god ledningsholder! Du skal dog huske på, at de billigere versioner typisk ikke er lige så fleksible som de lidt dyrere. Desuden vil du i nogle tilfælde også opleve, at de billige kan være mindre faste og stabile.

Når dette er sagt, så kan du sagtens finde en både fleksibel og stabil mouse bungee til en billig pris og et udemærket design. Det handler meget om præferencer og budget, når det kommer til at vælge den rigtige ledningsholder.

FAQ-sektion

🎮 Hvad koster en mouse bungee?

Prisen for en ledningsholder til mus kan variere meget, typisk efter hvilket design du ønsker. Normalt vil prisintervallet for en mouse bungee ligge på 130 kr. til 400 kr. Dog er dette cirkatal, da det som nævnt kan varier meget alt efter design og kvalitet.
Du kan nemlig godt finde en billig mouse bungee, dog kan det i så fald ske, at du muligvis skal gå på kompromis med design og kvalitet. Du kan selvfølgelig også finde en dyrere version, som koster mere end 400 kr.

🎮 Hvorfor er en ledningsholder til musen fordelagtig?

Først og fremmest er det en fordel at bruge en mouse bungee, hvis din ledning er i vejen, når du gamer. Dertil vil du typisk opleve, at du biler mere præcis i dine musebevægelser, da en ledningsholder sørger for, at ledningen altid vil have en stabil modstand.
En anden fordel ved en ledningsholder er, at du vil bruge musen som om den var trådløs. Samtidig vil du ikke have den øget vægt grundet batteriet eller opleve delay, som når du benytter en trådløs version. Du kan se flere fordele her på siden.

🎮 Hvilke elementer er vigtige for en mouse bungee?

Der er en række forskellige aspekter, som du skal holde øje med, når du vælger mouse bungee. Først og fremmest skal den selvfølgelig være stabil og armen skal være fleksibel. Derefter kan du se efter elementer såsom justerbarhed af armen, hvilken ledningsstørrelse du har, samt hvilke type spil du spiller og derved dine bevægelser.

🎮 Til hvad for nogle spil, er en mouse bungee anbefalet?

Typisk vil det være anbefalet at gøre brug af en mouse bungee, når du spiller forskellige first person shooter spil. Dette kunne f.eks. være spil som CS:GO, hvor stabilitet og præcision er vigtige elementer. Derfor vil du, hvis du spiller lign. spil også gavne af dette udstyr.

Kategorier Mus

OM Kristian

Kristian har spillet computer siden han som 6 årig fik sin første Commodore 64, herefter blev det PlayStation og Nintendo for til sidst at ende på en PC med Counter-Strike som det, der blev brugt mest tid på.