Din vej til det rigtige gaming udstyr!

Bedste mouse bungee (2020)

Bedste mouse bungee (2020)


Har du fornyligt købt en mus og skal bruge en mouse bungee? Så er du landet det rette sted. Vi har nemlig samlet de bedste mouse bungees i 2020 på denne side! Tro det eller lad være, en mouse bungee kan faktisk hjælpe på din præcision og derved performance.

Hvis du netop har købt en gaming mus med ledning og har brug for en ledningsholder til mus, så ser vi nærmere på mulighederne her på siden. Der er faktisk ikke mange som kender til fordelene ved at benytte dette produkt.

Mouse bungee guide

Nu hvor du har fået overblikket over de bedste mouse bungees i 2020, så kan vi passende springe vindere til, hvad du bør se efter, når du køber ledningsholder til mus. Der er flere forskellige elementer, som er vigtige at holde øje med.

Disse aspekter er blandt andet, hvilke indstillingsmuligheder du har, hvilke bevægelser du laver, ledningsstørrelsen m.v. Alle disse kommer vi ind på her – så følg med og bliv meget klogere!

Hvad er en mouse bungee

Inden vi springer ud i de forskellige aspekter, som du skal holde øje med, så er det vigtigt at være helt skarp på, hvad en mouse bungee egentligt er.

Helt basalt så er en mouse bungee en ledningsholder til musen. Meningen er, at denne ledningsholder til din gaming mus skal holde ledningen over selve musemåtten, så den ikke forstyrre dig, når du gamer. Kort og godt hjælper dette udstyr med at øge bevægefriheden, hvilket kan være vigtigt!

Mouse bungee’en blev faktisk brugt i midten 1990’erne på diverse arbejdspladser og konturere – dog uden den store popularitet. Det var egentligt først omkring 2010, hvor den vandt noget populariteten blandt gamerne, da den blev markedsført som et produkt til eSporten.

Grundlæggende består en mouse bungee af en stabil bundplade som har en skridsikker bund. Dertil har den en arm som bruges til a holde ledningen. Meningen med denne arm, er at holde ledningen og lad den følge musebevægelserne, uden at ramme musemåtten, således at den ikke genere. På den måde kan det nærmest føles som om, du spiller med en trådløs mus.

Fordele ved at benytte en ledningsholder til musen

Der findes en række fordele ved at benytte den såkaldte mouse bungee. Udover, at det føles som en trådløs mus, hvortil du slipper for opladningen og den ekstra vægt, så hjælper den med at fjerne ledningen, så du har øget bevæge frihed.

Der er også andre fordele! Når der er ledningen styr på ledningen, så slipper du også for at ledningen sætter sig fast og laver modstand, når du spiller. Dette kan også hjælpe på, at du bliver mere præcis i dine bevægelser, hvilket igen hjælper din performance – for eksempel når du skal sigte i first person shooter spil som CS:GO.

Indstillingsmuligheder på din ledningsholder til mus

Det er ikke alle mouse bungees der har indstillingsmuligheder, så hvis du ønsker dette. Derfor skal du holde øje med, om den ledningsholder til mus, som du har i kikkerten,  tilbyder dette. Ved at justere armlængden på din ledningsholder, så får du muligheden for at lave diverse bevægelser med din mus, helt uden at din ledningsholder vælter. Eller glider rund på skrivebordet.

Dette er helt klart en fordel at kunne justere armen, dog er det ikke en nødvendighed. Langt de fleste mouse bungees er i forvejen meget fleksible. Nogle arme er endda af silikone, hvilket også gør dem meget fleksible.

Dine bevægelser

En ting du også skal være opmærksom på, når du er på udkig efter en mouse bungee, er dine bevægelser, når du spiller. Inden du køber en, bliver du nødt til at lægge mærke til dine bevægelser – er de store eller små. En god idé er her at kigge på din DPI-indstilling på musen, da dette som regel er en god indikator.

Hvis din DPI er lav, betyder det, at du som regel laver større bevægelser. Når du laver større bevægelser, så vil det typisk være fordelagtigt at have en mere fleksibel ledningsholder til mus. Det kunne andet vælge en, som har en arm af silikone eller måske en, som er justerbar.

Er din DPI på musen derimod lav, så vil det som regel betyde, at du laver mindre bevægelser. Derved har du ikke brug for nær så meget fleksibilitet, som hvis du laver større bevægelser.

Du skal dog huske, at mere fleksibilitet ikke skader. Så hvis du har en DPI midt i mellem eller laver en blanding af store og små bevægelser, så vil du være “home safe”, hvis du vælger en relativ fleksibel mouse bungee.

Ledningstørrelse

Når der tales om ledningsstørrelsen, så er fokusset på selve tykkelsen af ledningen. Det er nemlig ikke alle ledingsholdige til mus, som har den samme tykkelse – derfor skal du være opmærksom på netop dette!

Dog er mange mouse bungees lavet til forskellige ledningstykkelser, men det vil dog være en skam, hvis du fik købt en holder, som ikke passede til ledningen.

Andre funktioner

Nogle andre features, som din ledningsholder til mus kan have, er ikke blot at sørge for at ledningen er på plads. Faktisk har nogle mouse bungees også USB-porte, som du kan benytte dig af. Yderligere har nogle også belysning, hvis du ønsker dette i dit set-up.

Endnu en ting, som du skal være opmærksom på, er dimensionerne på ledningsholderen – altså hvor meget den fylder. Nogle har en del plads på sit gamer bord, hvorimod andre ikke har.

Bedste mouse bungee

Hvad er så den bedste mouse bungee? Dette er et spørgsmål, som er svært at svare på, da det kommer an på en række forskellige ting og faktisk også dine præferencer. Typisk er et af de afgørende elementer om, hvorvidt det er den bedste mouse bungee til dit behov, selve designet. Det er nemlig meget individuelt, hvilke præferencer du har.

De bedste mouse bungees er som regel dem, som er fleksible i armen og stabile i bunden. Det vil nemlig gøre, at du kan lave dine bevægelser uanset om de er store eller små. Dertil vil du være sikker på, at den er skridsikker, hvis du indimellem laver nogle lidt hårde ryk grundet diverse spilsituationer.

Billig mouse bungee

En billig mouse bungee kan godt være en god ledningsholder! Du skal dog huske på, at de billigere versioner typisk ikke er lige så fleksible som de lidt dyrere. Desuden vil du i nogle tilfælde også opleve, at de billige kan være mindre faste og stabile.

Når dette er sagt, så kan du sagtens finde en både fleksibel og stabil mouse bungee til en billig pris og et udemærket design. Det handler meget om præferencer og budget, når det kommer til at vælge den rigtige ledningsholder.

FAQ-sektion

🎮 Hvad koster en mouse bungee?

Prisen for en ledningsholder til mus kan variere meget, typisk efter hvilket design du ønsker. Normalt vil prisintervallet for en mouse bungee ligge på 130 kr. til 400 kr. Dog er dette cirkatal, da det som nævnt kan varier meget alt efter design og kvalitet.

Du kan nemlig godt finde en billig mouse bungee, dog kan det i så fald ske, at du muligvis skal gå på kompromis med design og kvalitet. Du kan selvfølgelig også finde en dyrere version, som koster mere end 400 kr.

🎮 Hvorfor er en ledningsholder til musen fordelagtig?

Først og fremmest er det en fordel at bruge en mouse bungee, hvis din ledning er i vejen, når du gamer. Dertil vil du typisk opleve, at du biler mere præcis i dine musebevægelser, da en ledningsholder sørger for, at ledningen altid vil have en stabil modstand.

En anden fordel ved en ledningsholder er, at du vil bruge musen som om den var trådløs. Samtidig vil du ikke have den øget vægt grundet batteriet eller opleve delay, som når du benytter en trådløs version. Du kan se flere fordele her på siden.

🎮 Hvilke elementer skal jeg holde øje med?

Der er en række forskellige aspekter, som du skal holde øje med, når du vælger mouse bungee. Først og fremmest skal den selvfølgelig være stabil og armen skal være fleksibel. Derefter kan du se efter elementer såsom justerbarhed af armen, hvilken ledningsstørrelse du har, samt hvilke type spil du spiller og derved dine bevægelser.

🎮 Til hvad for nogle spil, er en mouse bungee anbefalet?

Typisk vil det være anbefalet at gøre brug af en mouse bungee, når du spiller forskellige first person shooter spil. Dette kunne f.eks. være spil som CS:GO, hvor stabilitet og præcision er vigtige elementer. Derfor vil du, hvis du spiller lign. spil også gavne af dette udstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.