Bedste gamer stol

Kristian

reklamelinks

En essentiel del af gaming-setup’et er en gamer stol. Det er der flere gode grunde til, blandt andet er en gaming stol med til at øge din performance. Dertil er det også et vigtigt element i forhold til komfort samt støtte af både ryg og nakke. 

Bruger du mange timer på gaming er en god gamer stol et “must have”, for at sidde korrekt og forbedre din spiloplevelse. Det kan dog være svært at finde hoved og hale i de mange forskellige produkter på markedet.

Desuden er der mange forskellige aspekter, du skal have styr på når du vælger. Derfor har samlet de bedste gamer stole i 2024 i denne guide. Vi præsenterer desuden diverse gamer stol test – så læs med og bliv klogere!

1. Paracon ROGUE

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Paracon ROGUEParacon ROGUE Gamer Stol 2Paracon ROGUE Gamer Stol 3

Hvis du har hørt om Paracon, har du helt sikkert også stødt på denne gamer stol Paracon ROGUE. Paracon laver gamer stole fra øverste hylde. De laver stole i stærke materialer samtidigt giver dig en behagelig og ergonomisk stilling når du gamer.

Stolen er udstyret med en multifunktionelt armlæn, som giver dig alle muligheder for at tilpasse stolen til din krop og dine behov. Armlænene kan justeres op, ned og drejes så de har en åben eller lukket vinkel. Derudover kan de justeres mellem afstanden til stolen og din albue, så det passer perfekt til din stilling når du gamer – ikke alle gamere har samme stilling!

Til Paracon ROGUE følger der lækre puder til lænd, nakke og sædet. Puderne er nemme at tage af og på med et one-click system. De kan også tilpasses alt efter, hvor du synes de er mest behagelige. Er du ikke til den røde farve? Så fås stolen faktisk i 6 forskellige farver. Du kan læse mere om Paracon gamer stole ved at følge linket.


2. Nordic Gaming Racer Gamer Stol

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Nordic Gaming Racer Gamer StolNordic Gaming Racer Gamer Stol 2Nordic Gaming Racer Gamer Stol 3

Når du bruger mange timer foran skærmen er komfort utrolig vigtigt. Derfor har Nordic Gaming Racer givet sit bud på en gamer stol, som falder i de flestes smag. Stolen er en full-feuture gamerstol, som er designet efter ergonomi og komfort. Armlænene er justerbare og kan indstilles i højden, samt ryglænet kan indstilles efter behov. Puderne som støtter lænden og nakken giver dig den perfekte gamerstol!

Vidste du at sæderne er designet efter en Formel 1 Racerbil – som iøvrigt giver en super udstråling til en seriøst gamer – fart på!


3. Paracon KNIGHT Gamer Stol

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Paracon KNIGHT Gamer StolParacon KNIGHT Gamer Stol 2Paracon KNIGHT Gamer Stol 3

Den danske producent Paracon har gjort det igen – Gamer Stolen KNIGHT er den perfekte gamer stol til gaming og kontorbrug. Serien er bygger op omkring komfort og ergonomi!

Med en høj ryg, justerbar nakkestøtte og lændepude giver stolen dig god komfort uanset om du gamer eller har lange arbejdsdage foran computeren. Du får sædejusterting, justerbare armlæn og justerbar højde.

Materialet er slidstærkt og har også en vægtkapicitet på helt op til 105 kg. Undgå at du får dårlig ryg når du spiller eller arbejder med denne gamer stol fra Paracon!


4. GEAR4U Elite Gaming stol

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

GEAR4U Elite Gaming stolGEAR4U Elite Gaming stol 2GEAR4U Elite Gaming stol 3

Den næste stol på listen tilbyder både høj komfort, åndbar materiale og er ergonomisk tæt på perfektion! Det er nemlig en stol fra mærket GEAR4U.

GEAR4U Elite giver dig en stol, som kan justeres efter behov med aftagelige puder til nakke og lænd. Ryglænet på stolen kan justeres hele 180 grader med et solidt stel, som ovenikøbet kan højdejusteres nemt med gaspatron. Er du klar til at game i flere timer uden øm ryg dagen efter? Så prøv denne komfortable gamer stol fra GEAR4U.


5. XTRIKE HYDRA 905

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Xtrike hydra 905Xtrike hydra 905 2Xtrike hydra 905 3

Vil du have en gamer stol med god komfort og timelange aftner med gaming? Så er dette den rette stol som er produceret i materialer som PU læder og PVC, som er noget af det mest komfortable inden for gaming stole. Stolen er udstyret med gaspatroner som gør det muligt at justere højden mellem 44 og 54 cm.

Xstrike Hydra 905 gamer stol kan desuden fås i hele fire farver, hvilket betyder, at du kan få den til at passe perfekt ind i dit nuværende gaming set-up!


6. Nordic Gaming Challenger

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Nordic Gaming ChallengerNordic Gaming Challenger 2Nordic Gaming Challenger 3

Den næste stol, som vi skal se på, er fra brandet Nordic Gaming. Dertil er denne også en billig gamer stol, når man sammenligner med mange af de andre vi har på listen. Til trods for den lavere pris, så er dette stadig et godt valg!

Nordic Gaming Challanger gamer stol er lavet til landtidsbrug med dens støtte i lænd, rygge og nakke så du får en komfortabel tid i stolen når du gamer. Stolen kan justeres i højden og armlæn. Dertil er den er lavet i nylon, PVC og skum, hvilket også er med til at sørge for god komfort, når du gamer.

Du kan derudover få den perfekte stilling med stolens vippefunktion så du får den helt perfekte stilling til de lange nætter.


7. Arozzi Vernazza Gaming Chair

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Arozzi Vernazza Gaming ChairArozzi Vernazza Gaming Chair 2Arozzi Vernazza Gaming Chair 3

Vi skal nu til et brand, som vi endnu ikke har haft på listen, hvilket er Arozzi. Du kender det sikkert i forvejen, men hvis ikke bør du blot vide, at der anerkendt brand vedrørende gaming udstyr.

Med Arozzi Vernazza vil du i den grad få en stol, hvor du ikke går ned på komfort. Du vil nyde denne robuste stol i lang tid, og du vil opleve, at du bliver helt opslugt af spillet, når du sidder i denne. Den er nemlig utrolig behagelig at sidde i, og dertil giver den dig også støtte til albuerne og armene. Faktisk kan du også justere den, så den passer perfekt til dine behov.

Er du til gaming og orange? Så er Arozzi Vernazza gamer stol den perfekte til dig.


8. Nordic Gaming Blaster RGB

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Nordic Gaming Blaster RGBNordic Gaming Blaster RGB 2Nordic Gaming Blaster RGB 3

Denne stol fra Nordic Gaming er stolen som passer, hvis du har brug for mere “lir” til din gamer stol. Her taler vi selvfølglig om, at stolen er udstyret med RGB-belysning!

Udover det lækre desig og RGB-belysning, så er Nordic Gaming Blaster RGB er bygget i en solid kontruktion, som kan bærer op til 150 kg. Du får stadigvæk en rigtig god komfort selvom den er noget tungere. Både stolen og ryglænet er bredt – så der er plads til gamere i alle størrelser! Samtidigt får du ekstra polstring, justerbar nakke og lændepude, samt justerbare armlæn.

Ikke desto mindre har denne gaming stol også et justerbart ryglæn samt justerbare armlæn. Og inden du spørger, så følger der også en power bank med til at drive lyset i stolen.


9. Arozzi Enzo Gamer Stol

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Arozzi Enzo Gamer StolArozzi Enzo Gamer Stol 2Arozzi Enzo Gamer Stol 3

Arozzi Enzo er en fed racing inspireret stol i højeste kvalitet med tykke polstring af sæde, armlæn og ryg læn. Du får her en rigtig god komfort, samt et fedt look på din gamer stol. Stolen er ikke kun fed, men også ergonomisk designet så du sidder godt og kan spille i mange timer uden problemer. Stolen kan dreje 360 grader og er udstyret med syntetisk PU læder, som gør den let at rengøre og ekstra slidstærk.


10. Paracon SQUIRE gamer stol

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Paracon SQUIRE Gamer StolParacon SQUIRE Gamer Stol 2Paracon SQUIRE Gamer Stol 3

Paracon SQUIRE er stolen, som giver dig en bedre oplevelse når du gamer. Den er designet af ægte gaming specialister, som har haft gaming og e-sport i tankerne under hele processen. Polstring og stel er lavet i stærke materialer, som sørger for du får en solid gamer stol som kan holde i mange år.


Hvad er en gaming stol egentligt?

Som du nok har gennemskuet, er en gamer stol ikke ligesom din almindelige kontorstol. Da din kropsholdning er anderledes, når du gamer, end når du blot arbejder eller studere, sætter dette nogle andre krav til stolen.

Specifikt er en gaming stol lavet til længere spilsessioner, hvor f.eks. nakkestøtten spiller en stor rolle, så du ikke overbelaster nakken. Den generelle komfort i en sådan stol er også væsentlig bedre end blot en almindelig kontorstol, hvilket igen skyldes gamerens krav for støtte under spilsessionerne. Det gælder ikke kun støtte til nakken, men faktisk flere kropsdele såsom ryggen, lænden og arme. Dette er foruden at nævne en behagelig position for din bagdel.

Yderligere vedrørende komforten, så har en gamer stol også mange flere justerbare muligheder sammenlignet med en almindelig kontorstol. På den måde kan du selv justere elementer såsom ryglæn, armlæn med videre, når du spiller. Derved skaber du den helt optimale siddeposition og forbedre din spiloplevelse. Faktisk har producenterne af sådanne stole hentet inspiration fra de sæder, man ser i racerbiler. Dette skyldes at man også her ofte sidder længe og har brug for optimal støtte.

På mange måde ses en gamer stol altså som en meget avanceret slags kontorstol. Som du kan se i denne guide, er der et hav af muligheder, som alle har til formål at forbedre din gaming-oplevelse samt støtte dig på bedst mulig vis.

Hvis du går seriøst op i gaming og måske endda er på vej til at blive professionel, kan lide at streame eller blot bruger mange timer foran computeren, så bør du anskaffe dig en gaming stol. Det er vores erfaring, at en ordentlig gaming stol tit og ofte hjælper både din performance og spiloplevelse samt kan forebygge evt. rygproblemer grundet, at man ikke sidder optimalt i en almindelig kontorstol.

Gamer stol guide

Den ovenstående liste med gamer stole har forhåbentligt hjulpet dig på rette vej med valget af, hvilken stol du ønsker. Hvis du stadig er en smule i tvivl, vil vi anbefale at du følger med her, da vi nu gennemgå flere elementer af gamer stole, som du skal have i baghovedet, når du vælger blandt de mange muligheder.

Der er flere forskellige elementer du skal holde øje med – såsom:

 • Funktioner
 • Materiale
 • Prisen på stolen
 • Vægten

Vi gennemgår dem alle og mere til.

Gamer stolens pasform

En af de første ting, som du bør kigge på, når du skal vælger blandt de mange produkter for at finde den bedste gamer stol, er selve stolens pasform en af de første ting, du bør holde øje med. Vi har alle sammen forskellige kropsbygninger og -former, hvilket naturligvis lægger op til, at vi hver især må vælger efter vores egen krop.

Grundlæggende skal du holde et våget øje med disse elementer:

 1. Siddehøjde på stolen
 2. Bredde og dybde på sædet
 3. Højde og bredde på stolens ryglæn

I de næste par afsnit vil vi se lidt nærmere på de forskellige elementer nævnt ovenfor, så du er bedre forberedt, når du står overfor valget.

Siddehøjde på stolen

Når det kommer til siddehøjden på stolen, så er der grundelæggende to ting, som du skal holde øje med. Den første er naturligvis højde på dit gamer bord, og den anden er længden på dine ben. Du skal nemlig sørge for, at stolen ikke støder mod bordkanten samt at dine ben passer til stolens højde, så de når gulvet, men at siddehøjden samtidig ikke er for lav.

På de fleste stole har du mulighed for selv at indstille siddehøjden i et vist interval – på de fleste omkring 10 cm. Derfor skal du ikke gå i panik, hvis du finder din drømmestol, der måske ikke passer perfekt i siddehøjden. Bare rolig, den kan indstilles.

Vi har nogle tommelfingerregler, som du kan følge, hvis du er på bar bund vedrørende siddehøjden. Først, hvis du ikke er ret høj, vil vi anbefale at købe en gamer stol, hvor minimums-siddehøjden er på omkring de 45 cm. Hvis du derimod er til den høje ende, så vil vi anbefale at købe en stol, hvor minimums-siddehøjden er på omkring de 50 cm. Igen de fleste er justerbare og dette er blot “guidelines”.

Bredde og dybde på sædet

Den næste ting du skal holde øje med vedrørende pasformen, er både bredden og dybden på stolens sæde. Sædet kan nemlig både være for bredt eller for smalt – hvor det største problem er, når sædet er for smalt. Dertil kan sædet også være for dybt – hvilket påvirker rygstøtten – eller for langt fremme.

Et godt råd for at finde den rette bredde og dybde på sædet, vil være at finde en stol du sidder godt på derhjemme og måle både dybden og bredden. Dette kan du typisk bruge som referencepunkter, og derved rammer du sjældent helt ved siden af.

Højde og bredde på stolens ryglæn

Når det kommer til ryglænet på stolen, er det meget simpelt. Hvis du er høj, så vil en stol med et højt ryglæn være en fordel for komfort og støtte. Hvis du derimod er lavere, så vil en stol med et lavere ryglæn være mere passende.

Der findes mange forskellige højder på ryglæn. Det kan svinge mellem fra f.eks. 64 cm helt op til omkring 85 cm. Der er altså rig mulighed for at finde noget, som passer til dine behov og præferencer.

Gamer stol til børn

Hvis du har et barn, som ikke passer de almindelige stole, så findes der også råd for dette. Nogle producenter laver nemlig også gamer stol til børn, hvor siddehøjden og ryglænet er designet til at passe barnet.

Du skal dog være opmærksom på ikke at vælge en for stor stol til dit barn, da stolen kan komme til at virke stor for barnet.

Justeringsmulighederne på gamer stolen

Med stolens pasform på plads, kan vi springe videre til endnu et vigtigt emne. Dette er selvfølgelig justeringsmulighederne. For at opnå den optimale komfort og støtte fra stolen, så giver de fleste producenter dig muligheden for at justere på diverse elementer såsom armlæn, hvor du i nogle tilfælde kan justere både højde og vinkler. Andre justerbare elemeter kunne f.eks. være ryglæn.

Når det kommer til disse justeringer, så er alle gaming stole langt fra skabt ens. Faktisk kan man typisk blot se på prisklassen for at se, hvilke justeringsmuligheder du har.

Vi fokuserer primært på justering af arm- og ryglæn, da vi allerede har være lidt inde på justerbarheden af sædehøjden m.v.

Billige gamer stole

Først og fremmest skal det siges, at du sagtens kan finde en udemærket gamer stol i de lavere prisklasser. Men det er er ikke altid, at disse stole kommer med flest justerings muligheder. Faktisk er netop justeringmulighederne et område, hvor der er stor forskel på de forskellige stole.

For de billige gaming stole ser man typisk at både arm- og ryglæn er fast og ikke justerbart. Dette kan dog også være fint, hvis man finde en god pasform til din kropsbygning.

Middel prisklasse

Så snart man øger budgettet lidt og kommer en prisklasse højere, så kan man også tydelig se forskel. I den mellemste prisklasse finder du nemlig stole, som kan både justeres i ryggen og armene. Nogle kan sågar justeres på flere måde f.eks. armlænets vinkel og højde.

Ikke desto mindre får du oftest også bedre komfort ved nakkepuder og andre lænepuder.

Den høje prisklasse

Vi du ønsker at have blandt de bedste gamer stole, så ender du typisk også i den høje prisklasse – og med god grund. Sammenlignet med de andre to klasser, så er der her endnu flere justeringsmuligheder.

For nogle stole i den høje prisklasse kan du på nogle stole justere armlænene på hele fire måder samt indstille ryglænet så det ligger i en nærmest vandret position. Det er dog ikke alle stole, der har disse features – vær derfor opmærksom.

Når armlænet kan justeres på fire forskellige måder, kalder man det for “4D armlæn” – det skyldes, at det er justerbart i fire demissioner. Dette er den mest avanceret form for justering, men det er ikke kun det du skal holde øje med. Faktisk bør du også kigge efter selve kontrolenheden. Grundlæggende er den kontrollerbarhed, som giver den længste holdbarhed det man kalder for “heavy-duty”.

Materialet – læder vs stof

Materialet af selve stolen er endnu en væsentlig ting at tage højde for. Typisk vælger man mellem læder eller stof. Konkret handler om hvilke præferencer du har for både udseende, og hvilket materiale du finder mest behageligt.

I dag findes der dog hovedsagligt kun gamer stole med det såkaldte PU-læder, men du kan også få nogle af mesh. Hvis du ønsker en blanding af PU-læder og mesh, så er dette faktisk også en mulighed! Grunden til navnet PU-læder er fordi, læderet er overtrukket med Polyurethan – heraf “PU”.

Du får her nogle gode grunde til at vælge PU-læder

 1. Det er nemt at gøre rent – hvis man eksempelvis skulle spilde
 2. Udseende – nogle har præference for “læder-looket”
 3. Kræver ikke særlig meget vedligeholdelse
 4. Komfort: Behageligt at sidde på

Der er dog også en ulempe ved PU-læder, hvilket er, at stolen ikke bliver så åndbar som en gamer stol, der er lavet af mesh. Du får her fordelene ved mesh:

 1. Åndbart – til dem som får det varmt, er det en stor fordel
 2. Udseende – nogle har præference for mesh

Ulemperne er her altså at du mister lidt komfortmæssigt og at stolen kræver lidt mere vedligeholdelse, hvis du ønsker en lang holdbarhed.

Kapacitet / brugervægt

Måden hvorpå vi definerer kapacitet er ved, hvor meget stolen kan bære. Det er forskelligt, hvor meget de forskellige stole kan bære, men det er et vigtigt aspekt at undersøge. Det kan svinge mellem en max. vægt på typisk fra 95 kg til 105 kg.

Nogle producenter tilbyder også stole, der kan holde til 120 kg. Du kan sågar også finde stole, som har en højere kapacitet – faktisk helt op til 200 kg. Derved er der altså noget i alle størrelsesforhold.

Husk dog det vi talte om tidligere med pasform og komfort. Det er nemlig ikke altid at blot fordi stolen kan holde til f.eks. 120 kg, at du også sidder godt i den, som jo er det vigtigste. Derfor kan det måske være en fordel at vælge en, som kan holde til 200 kg. blot for at få den optimale komfort.

En sidste ting du skal lægge mærke til ved brugervægten er, at denne typisk også kan være indikator på, hvor stabil selve stolen er. Hvis den kan klare mange kilo, så er det typisk også en god stabil stol. Derimod, hvis den kun kan holde til 80 kg., så er stolen ikke så robust. Generelt burde 95 kg. være en god robust stol for de fleste.

Puder på gamer stolen

Langt de fleste stole har nakkepuder, hvilket sørger for, at du er komfortable og har den rette støtte, når du spiller. Sådan er det også med støttepuder til ryggen. Det er dog muligt at finde stole, som ikke er udstyret med nakkepuder m.v.

For at give dig den bedste oplevelse med en ordentlig gamer stol, vil vi anbefale, at du finder en stol med nakkepuder, da dette blot er med til at yde den bedste komfort.

Hjul eller ej?

Ganske kort anbefaler vi at du vælger en gamer stol med hjul. De positive aspekter opvejer de negative. Du får nemlig mulighed for at bevæge dig frit rundt hurtigt og nemt. Dette giver også mulighed for at finde den perfekte position og skifte undervejs, når man spiller.

Ovenstående er typisk besværligt, hvis man har valgt en stil uden hjul. Et konkret eksempel er hvis man skifter mellem computer og konsol – her skal du nemlig flytte stolen hver gang, hvis ikke det er ved samme “station”.

Hvad er den bedste gaming stol?

Det er svært at svare på, hvilken der er den bedste gamer stol, fordi der er mange elementer der spiller en rolle. Desuden er det i høj grad præget af netop dine præference for bl.a. designet og for eksempel, hvilket materiale stolen er lavet af.

Vores vurdering af den bedste gaming stol, er en stol der kan lidt af hvert. Først og fremmest skal den kunne understøtte mange timers spil. Hvilket betyder at den skal være komfortable for dig at sidde i og dertil også støtte din ryg og nakke. Et plus kunne være, hvis den havde nogle justerbare armlæn så du også har den rette stilling, når du spiller – altså er det en stor fordel med gode justeringsmuligheder

En sådan stol bør selvfølgelig også være pæn at se på og passe til dit “set-up”. Her kunne vi igen vende tilbage til typen af materiale samt det generelle design af stolen. Dette kunne også være farvemæssigt eller den generelle stil, som skal passe til resten af gaming stationen.

Den bedste gamer stol for dig kommer også an på prisklassen, da denne har indflydelse på mange af de andre faktorer. Du kan nemlig sagtens en stol i hver prisklasse som er god, dog kommer det an på dit behov og præferencer, hvilket vi taler mere om i det følgende.

Billig gamer stol

Selvom en billig gamer stol typisk ikke har lige så mange justeringsmuligheder, som dem i de lidt dyrere klasser, så findes der altså også nogle ganske fornuftige produkter. Det kan f.eks. være en fordel at starte med en billig gamer stol, hvis du blot er begyndt at game, og stadig er ved at finde ud af, hvad der passer bedst til dig og dine behov.

Prisen for stolen er selvfølgelig en af de mest afgørende faktorer, men typisk kan det godt betale sig, at give lidt ekstra for at sørge for at få noget ordentligt. Det er nemlig som ofte, at pris og kvalitet går hånd i hånd. Lige som med alt andet findes der dog undtagelser.

Derfor kan en billig gamer stol, også være en god gamer stol – det kommer an på behov.

Derfor er en gamer stol vigtig

Vi har været lidt inde på det tidligere, men det skader ikke at nævne en gang til. En gaming stol er først og fremmest vigtig af hensyn til komfort og støtte, når du spiller. Dette skyldes, at du ofte kan ende i nogle belastende stillinger for kroppen, når du spiller i mange timer. En sådan stol går nemlig ind og støtter din krop på de rigtige punkter, som kan hjælpe din korpsholdning.

Et andet argument for at købe en gaming stol er, at denne skaber mere mobilitet for håndlede så vel som armen. Og dette er noget som kan komme dig til gavn, når du spiller, fordi du kan bevæge dig bedre. Din fleksibilitet i en sådan stol vil altså øges, og vores erfaring er at det smitter af på din performance i spillet, så du yder optimalt.

FAQ-sektion

Hvad koster en gamer stol?

Når du skal vælge en stol til gaming, så er der flere forskellige prisklasser at vælge mellem. Derfor er prisintervallet også relativt stort. Typisk finder du priser fra omkring 599 kr. til omkring 3.500 kr. Du kan imidlertid være heldig at finde en billig gamer stol, som imødekommer dine behov. Desuden kan du naturligvis øge budgettet og finde en dyre stol, hvis du ønsker det.

Hvilket materiale skal jeg vælge?

Konkret handler valget om materiale om dine præferencer, da der ikke er en stor forskel i forhold til performance. Dog har PU-læder den fordel, at det ikke kræver nær så stor vedligeholdelse samt, at det er nemt at rengøre. På samme tid er PU-læder dog ikke så åndebart som almindelig stof.

Hvilke funktioner er vigtige for gaming stol?

En gamer stol har typisk et utal af forskellige funktioner såsom hjul-, højde-, ryg- og arm-justering. Det er svært at sige, hvilket funktion der er vigtigst, men som regel peger gamere og streamere på hjul og ryg-justering som nogle af de mest væsentlige elementer.

Hvad er den bedste gamer stol?

Den bedste gamer stol kommer meget an på dine ønsker, krav og præferencer. Dette indebærer f.eks., hvilke funktioner stolen har, farven, prisen og vægten med mere. Når du har undersøgt dette, læst anbefalinger og guides samt fundet dine præferencer, så er du meget bedre klædt på til at finde den bedste gamer stol til dine behov.

visbanner

OM Kristian

Kristian har spillet computer siden han som 6 årig fik sin første Commodore 64, herefter blev det PlayStation og Nintendo for til sidst at ende på en PC med Counter-Strike som det, der blev brugt mest tid på.