Paracon gamer stol: Derfor er det et godt valg

Kristian

reklamelinks
De fleste kender Paracon som et veletableret brand inden for gaming udstyr og med god grund. Et af deres mest kendte produkter er deres Paracon gamer stol, som faktisk fås i flere forskellige varianter. 

Spørgsmålet er dog, om disse gamer stole fra Paracon er pengene værd? Det vil vi her på siden finde ud af, ved at kigge på de forskellige stole, som Paracon producere. Her vil vi komme ind på alle de vigtige aspekter af disse stole blandt andet overordnet kvalitet, komfort og selvfølgelig de forskellige funktioner.

Er du på udkig efter andre stole udover over en Paracon gamer stol, og gerne vil have mere viden om, hvad du skal holde øje med, når du vælger stol? Så vil vi anbefale du læser vores gaming stol test, som også indeholder yderligere informationer om emnet.

Paracon gamer stol test

For at du bedre kan vurdere, om hvorvidt en gaming stol fra Paracon er det værd, så har vi samlet de forskellige stole fra producenten. Til alle disse forskellige stole, vil vi komme ind på de mest vigtige aspekter, når du skal vælge en god stol.

Derudover giver vi dig selvfølgelig priserne for de forskellige modeller. Ved at holde disse forskellige funktioner op mod prisen, hjælper vi dig med at bedømme, om hvorvidt de forskellige modeller fra Paracon er pengene værd.

Hos Progamer mener vi bestemt, at en Paracon gamer stol er pengene værd. Du får nemlig både høj komfort og slidstærke stole til en lav pris. Dette kan du læse meget mere om nedenfor.

1. Paracon KNIGHT Gamer Stol

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐ – Set her til 1.799 kr.

Paracon KNIGHT Gamer Stol Paracon KNIGHT Gamer Stol 2 Paracon KNIGHT Gamer Stol 3

Den første stol vi skal se på, fra producenten, er deres Paracon KNIGHT, hvilket også er en af de mest populære modeller, som de tilbyder. Faktisk er denne model en opgradering af en af deres modeller, nemlig Paracon ROUGE, som vi kommer omkring senere.

Først og fremmest er Paracon KNIGHT blevet rost utrolig meget af både professionelle gamere, men også diverse eksperter – og det er med god grund! Denne gamer stol fra Paracon er nemlig bygget til at støtte kroppen på bedst mulig vis, så du sidder ergonomisk korrekt. Dertil har stolen også både et moderne samt stilrent design og fås i mange farver. Vidste du, at stolen faktisk er inspireret fra racing?

Stolen har en vægtkapacitet på 105 kg og har dertil både justerbare armlæn, sædehøjde og ryglæn, hvilket sørger for, at du sidder utrolig godt, når du gamer. Du har derfor rig mulighed for at tilpasse den så den passer perfekt til dine behov.

Med denne Paracon gaming stol vil du få en gamer stol af høj kvalitet og som er polstret i PU-læder. Ikke nok med det, så er der også forstærket syninger og selve konstruktionen er af 100% stål, hvilket gør stolen meget slidstærk. Dertil vil den i den grad vil påvirke og forbedre din spiloplevelse.

Specifikationer:
➡️ Vægtkapacitet: 105 kg
➡️ Sæddebredde: 56 cm og sædedybde: 50 cm
➡️ Justerbare armlæn, sædehøjde og ryglæn

→ SE PRODUKTET HER: 1.799 KR. ←


2. Paracon SQUIRE

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐ – Set her til 799 kr.

Paracon SQUIRE Paracon SQUIRE 2 Paracon SQUIRE 3

Den næste stol på listen er Paracon SQUIRE, hvilket er endnu et godt bud på en god gamer stol – og her er prisen også lavere, end de andre modeller, hvilket gør den til den billigste Paracon gaming stol.

Selvom prispunktet er lavere, så er der ikke gået på kompromis med de slidstærke materialer. Paracon SQUIRE består nemlig af PU-læder, som næsten er vedligeholdelsesfrit. Yderligere får du også ekstra polstring på armlænene, hvilket sørger for at komforten er i top, og at du undgår ømme arme.

Stolen har et vildt lækkert design og sørger for en god komfort. Virker designet genkendeligt? Så er det fordi, at det igen er racing-inspireret, nemlig fra Formel 1. Her har du selvfølgelig også mulighed for at vælge flere forskellige farver.

Med denne Paracon gamer stol får du også en såkaldt “tilt-funktion”. Denne gør det muligt at både vippe stolen tilbage samt låse den i en oprejst position, hvilket er en fordel. Du vil altså få en gaming stol, som sikrer høj komfort, og som holder i mange år.

Specifikationer:
➡️ Vægtkapacitet: 105 kg
➡️ Sæddebredde: 50 cm og sædedybde: 50 cm
➡️ Tilt-funktion

→ SE PRODUKTET HER: 799 KR. ←


3. Paracon KNIGHT Pro – PU-læder

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐ – Set her til 1.999 kr.

Paracon KNIGHT Pro - PU-læder Paracon KNIGHT Pro - PU-læder 2 Paracon KNIGHT Pro - PU-læder 3

Vi skal nu et smut tilbage til den stol vi startede med, men en forbedret version. Vi taler nemlig og Paracon KNIGHT Pro PU-læder modellen.

Ved denne pro udgave, ses det at vægtkapaciteten er steget til 120 kg. Dertil er der stoles såkaldte 4D armlæn, hvilket vil sige, at du kan justeres i hele otte retninger! Dette inkluderer justeringer i højden, bredden, vinklen samt at det kan køres frem og tilbage. Ikke desto mindre er det også polstret i PU-Skum, hvilket gør det slidstærkt.

Nogle af de andre opgraderinger inkluderer selve stolens gaslift, som styrker balance og eliminere ”vippen”, som typisk ses på andre stole. Igen er dette med til at øge kvaliteten og stolens levetid. Der er også flere opgraderinger, men dem tager vi, når vi skal se på tekstil-versionen.

https://youtu.be/INnI7kxVewQ

Specifikationer:
➡️ Vægtkapacitet: 120 kg
➡️ Sæddebredde: 56 cm og sædedybde: 50 cm
➡️ Justerbare armlæn, sædehøjde og ryglæn

→ SE PRODUKTET HER: 1.999 KR. ←


4. Paracon KNIGHT Pro – tekstil

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐ – Set her til 1.999 kr.

Paracon KNIGHT Pro - tekstil Paracon KNIGHT Pro - tekstil 2 Paracon KNIGHT Pro - tekstil 3

Vi har nu taget et kig på Paracon KNIGHT Pro PU-lædermodellen, men som nævnt laves den faktisk også i en tekstil udgave, som vi kalder for “Paracon KNIGHT Pro tekstil“. Den henvender sig altså til dem, som ønsker tekstil fremfor PU-læder. Udover det, skal vi som lovet, se på resten af opgraderingerne.

Med udviklingen af Pro-versionen har Parcon også introduceret det de kalder for “Heavy Duty Kontrolenhed”, hvilket igen er endnu en kvalitetsopgradering som øger levetiden på din Paracon gamer stol. Denne kontrolenhed gør sådan, at du f.eks. har muligheden for at låse selve sædet under tilt. Det er klart en fordel for dig, som sidder bedst, hvis stolen har en smule tilt.

Du vil med en pro version af Paracons KNIGHT gamer stol altså kunne sidde godt i flere timer og i den grad lade dig opsluge afspillet og forbedre din spiloplevelse.

Specifikationer:
➡️ Vægtkapacitet: 120 kg
➡️ Sæddebredde: 56 cm og sædedybde: 50 cm
➡️ Justerbare armlæn, sædehøjde og ryglæn

→ SE PRODUKTET HER: 1.999 KR. ←


5. Paracon ROGUE gaming stol

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐ – Set her til 1.399 kr.

Paracon ROGUE Paracon ROGUE 2 Paracon ROGUE 3

Vi har nu set på pro-versionerne af Paracon KNIGHT og hopper nu videre til en anden model, nemlig Paracon ROGUE.

Hos denne Paracon gamer stol er funktionaliteten helt i top! Dertil passer Paracon ROGUE til et meget bredt udvalg af gamere, som både er på udgiv efter et flot design, høj komfort og god funktionalitet. Stolen tilbyder blandt andet justerbare armlæn, sædehøjde og ryglæn. Dertil er der også aftagelige puder til din nakke og lænd, hvilket du kan justere efter dine ønsker.

Materialet er igen PU-læder, hvilket er slidstærkt, som gør at stolen holder i mange år, uden at der er tydelige tegn på brug. Faktisk er endnu en fordel ved PU-læder, at det er behageligt at sidde på uanset temperatur.

Der er altså en masse fordele, og det er foruden at tale om designet, som der selvfølgelig også er kælet for. Her kan man som de andre modeller også genkende til “racer-look’et”. Afslutningsvis skal det også siges, at der findes et væld af forskellige farver.

Specifikationer:
➡️ Vægtkapacitet: 105 kg
➡️ Sæddebredde: 53 cm og sædedybde: 50cm
➡️ Justerbare armlæn, sædehøjde og ryglæn

→ SE PRODUKTET HER: 1.399 KR. ←


6. Paracon BRAWLER

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐ – Set her til 999 kr.

Paracon BRAWLER Paracon BRAWLER 2 Paracon BRAWLER 3

Den sidste stol, vi skal se på, er Paracon BRAWLER. Det er en gaming stol, som i den grad kan tilbyde dig høj komfort, et lækkert design og mange justeringer.

Du kan med denne Paracon gamer stol indstille ryglænet så meget, at det næsten er i en vandret position! Der er altså stor justeringsfrihed, hvilket klart er en fordel, da du har muligheden for at finde den helt rette gaming position. Yderligere kan du også justere armlæn og sædehøjde.

Selve stolen er naturligvis også betrukket PU-læder som både er meget slidstærkt og fleksibelt. Yderligere består stellet også af robust stål. Disse ting betyder altså, at du kan nyde godt af denne gaming stol i mange år.

Udover at stolen består af kvalitetsmaterialer og har et utal af justeringsmuligheder, så er designet også lige i skabet. Her får du også mange valgmuligheder i forhold til farver, så stolen kan passe præcis til dit gaming set-up.

Specifikationer:
➡️ Vægtkapacitet: 100 kg
➡️ Sæddebredde: 45 cm og sædedybde: 47 cm
➡️ Justerbare armlæn, sædehøjde og ryglæn

→ SE PRODUKTET HER: 999 KR. ←


Mere information om Paracon gamer stol

Vi håber du har fået en masse viden fra gennemgangen af gaming stole fra Paracon ovenfor og derved er kommet et skridt nærmere på, hvilken gamer stol, der er den rette for dig.

Hvis du gerne vil vide mere om Paracon og deres stole, så kan du følge med her. Vi fortæller mere om brandet samt, hvilke ting du skal være opmærksom på ved valg af stol. Vil du gerne mere i dybden, så vil vi anbefale du læser mere på vores side om gamer stol. Derved er du sikker på, at du har styr på de mange forskellige aspekter.

Om Paracon

Lad os starte med at se lidt nærmere på Paracon som virksomhed. Til at starte med var Paracons vision at skabe blandt de bedste stole til gaming, hvorfor virksomheden faktisk er blevet meget populær inden for området. Faktisk er Paracon en dansk virksomhed og er meget udbredt især blandt os i de nordiske lande.

Senere er Paracon begyndt at udvide sit sortiment med nye produkter inden for gaming udstyr. Dette er blandt andet headset, muse, musemåtter og endda også tastatur. Virksomheden er dog mest kendt for deres gamer stole.

Når man sammenligner med andre brands, så ser man typisk at prisen er lavere. Dette er faktisk uden at gå på kompromis med deres gode design, høj komfort og slidstærke stole. Disse stole kan derfor sagtens måle sig med konkurrenterne såsom Arozzi eller Nordic Gaming.

Den mest populære stol fra virksomheden er Paracon Rogue gamer stol. Det ifølge Paracon også deres største succes. Dertil er det en af de bedst sælgende stole på det nordiske marked. Dertil vil mange mene, at det er et såkaldt “steal”, da en stol med de funktioner, kvalitet og komfort typisk plejer at være prissat højere.

Ser vi på teamet bag Paracon, så finder vi også en række dedikeret folk, som har arbejdet med udstyr til gaming i en lang årrække – de ved derfor, hvad netop vi gamere ønsker.

Disse elementer skal du holde øje med

Ved køb af en stol til gaming, så er der flere forskellige aspekter du skal holde øje med. Dette er udover prisen selvfølgelig.

Diverse funktioner

Først og fremmest bør du kigge på komforten og hvilke funktioner, som stolen har. Er der hjul på stolen? Dette gør, at den er nem at transportere og skifte position og område. Dertil kan du se på de forskellige justeringsmuligheder. Dette kan være vedrørende armlænet, som er fordel at kunne justere for optimal komfort og bedste spiloplevelse. Læg f.eks. mærke til at alle stole fra Paracon har armlæn. Du kan desuden øge komforten, hvis stolen også har et justerbart ryglæn.

Udover at kunne justere sit arm- og ryglæn, så er selve højdejusteringen selvfølgelig også væsentlig. Det er afgørende at sidde i den rigtige højde, når du spiller. På den måde undgår du at spænde op i de forskellige steder.

For yderligere komfort, er der også flere stole, som kommer med puder. Dette er både til nakken, men også ryggen. Dette er med henblik på at øge din komfort, når du spiller. Især hvi du har længere sessioner. Du kan se fra de forskellige stole ovenfor, at både Paracon ROGUE og Paracon KNIGHT faktisk indeholder puder til øget komfort. Du kan selvfølgelig vælge ikke at benytte dem, hvilket nogle foretrækker.

Materiale

Nu hvor vi har talt kort om funktionerne, så skal vi selvfølgelig også omkring materialet. Der er flere forskellige materialer der bliver brugt i Paracon gamer stole.

Det mest slidstærke materiale, som du typisk finder på mange stole, er PU-læder. Det giver selvfølgelig også stolen et helt bestemt look, som ikke fås ved de andre materialer. Nogle af disse andre materialer er blandt andet stof, hvilket er forskelligt fra mesh. Stof er typisk mindre slidstærkt, men vil give et mere minimalistisk udtryk, hvilket mange godt kan lide. Tit ser man også en blanding af stof og PU-læder. Mesh er det sidste materiale, som har åndbarheden til fordel. Lige som med stof, så findes der også eksempler på, at man bruger både PU-læder og mesh til at betrække stolen.

Vægtkapacitet

Vægtkapaciteten er selvfølgelig central, når du vælger stol. Inden du køber, så skal du selvfølgelig være sikker på, at vægtkapaciteten er i orden.

Hos Paracon kan du finde stole til en bredt spænd af vægtkapacitet. Den lavest vægtkapacitet er på 100 kg, hvorimod den højeste er til 120 kg. Derfor er der altså gode muligheder for dig ved en Paracon gamer stol. Vi anbefaler selvfølgelig at tjekke din vægt og kapaciteten på den gaming stol du har tænkt at købe inden købet. På den måde sikre du dig, at du kan benytte den ønskede stol.

FAQ-sektion

🎮 Er en Paracon gamer stol pengene værd?

Hvis du sammenligner en Paracon gamer stol med mange af de andre versioner i markedet, så vil du hurtigt opdage, at du hos Paracon faktisk får en del for pengene. Derfor vil en gaming stol fra Paracon være pengene værd.

Der findes flere forskellige typer af stole fra Paracon som har forskellige elementer. Dertil varierer prisen også, hvorfor du har flere forskellige muligheder for at vælge netop den stol, som du mener er pengene værd.

🎮 Hvad koster en gamer stol fra Paracon?

Prisen for en Paracon gamer stol vil typisk ligge i intervallet 800 – 2.000 kr. Du kan dog evt. finde brugte versioner, hvorfor prisen kan være lavere end denne. Dog vil de nye typisk ligge i dette prisinterval.

Priserne varierer alt efter modellen, da de har forskellige funktioner og komfort. Dertil kommer det oftest også an på, hvilket materiale stolen er lavet af.

🎮 Hvilke modeller laver Paracon?

Vi har kort snakket om, hvilke modeller der bliver produceret af Paracon. Lige nu er de stole, som virksomheden har i sortimentet følgende: Paracon ROGUE, Paracon BRAWLER, Paracon SQUIRE og Paracon KNIGHT. Der er selvfølgelige forskellige varianter af disse som kan variere i farve eller materiale.

🎮 Hvad er den bedste Paracon gaming stol?

Det bedste gamer stol fra Paracon kommer an på dine præferencer og behov. Du skal f.eks. finde ud af, hvilket materiale du ønsker din stol skal være lavet af, hvilken farve, hvordan formen og komforten skal være og selvfølgelig hvilke justeringsmuligheder du ønsker.

Først når du har besvaret disse forskellige spørgsmål, kan du finde den Paracon gamer stol, der passer bedst til dine behov.

OM Kristian

Kristian har spillet computer siden han som 6 årig fik sin første Commodore 64, herefter blev det PlayStation og Nintendo for til sidst at ende på en PC med Counter-Strike som det, der blev brugt mest tid på.