Bedste gamer bord

Kristian

reklamelinks
Når det kommer til gaming set-up’et, så bliver et godt gamer bord tit overset. Det er en skam, da et gaming bord faktisk er mere end blot lir og udseende. Der findes faktisk en række funktioner som forbedrer din spiloplevelse og selvfølgelig looket.

Hvis du er på udkig efter en gamer bord, så er du kommet til det helt rette sted. Vi vil i denne guide sørger for, at du finder det bedste gaming bord til dine behov. Det kan nemlig være svært at finde hoved og hale i de mange forskellige produkter.

For at det ikke skal være løgn, så har vi samlet de bedste gamer borde i 2024 på denne side. Derudover har vi samlet de væsentligste ting, som du skal holde øje med, når du vælger blandt de forskellige gaming borde. Læs med og bliv meget klogere!

1. Arozzi Arena Gaming Desk – Black

Bedømmelse

Arozzi Arena Gaming Desk

Arozzi Arena er et svensk produceret gaming bord og det afspejler sig i det nordisk-minimalistiske design.

Bordet har en ren overflade med et subtilt rødt logo prentet i overfladen og hele bordfladen kan desuden bruges som musemåtte. Det giver derfor rigeligt med plads til monitorer, keyboard, mus m.m. og kan være det bedste gamer bord til gameren, der søger et rummeligt bord med et enkelt look, som ikke tager for meget opmærksomhed fra værelset.

Bordet er svensk kvalitetshåndværk og kan yderligere tilpasses i højden for den bedste siddeposition. Det bedste gamer bord for det elegante look, der aldres fint med tiden.

Specifikationer

 • ➡️ Mål: 160 x 82 x 81cm
 • ➡️ Vægt: 38,8kg
 • ➡️ Kapacitet op til 80kg

2. Nordic Gaming Hæve/Sænke Bord

Bedømmelse

Nordic Gaming Hæve-Sænke Bord

Nordic Gaming Elevate bordet er til gameren, som ikke går på kompromis med ekstravagance.

Bordet kan hæves og sænkes elektronisk uden anstrengelser. Det betyder, at det kan bruges siddende såvel som stående og er måske det bedste gamer bord for definitiv ergonomisk perfektion. Bordfladen er justeret med en musemåtte, der spænder over hele pladen og er nemt aftagelig.

Nordic Gaming har tænkt bordet ned til mindste detalje og har lavet overfladen stor nok, til at man ikke behøver at spekulere i pladsmangel. Den seriøse gamer vil tage dette gamer bord med sig i graven.

Specifikationer:

 • ➡️ Hæve/Sænke Bord
 • ➡️ Mål: H: 73-124 cm – bordplade: 66×140 cm

3. Arozzi Arena Gaming Desk – Pure Black

Bedømmelse

Arozzi Arena Gaming Desk - Pure Black

Arozzi’s Pure Black gamer bord er i blandt, hvad angår det bedste gamer bord for dets ultimative inkognito møbel i rummet.

Forklædt fra top til bund i sort og med en helt afdækket flade forklædt som en musemåtte. Svensk design, der ikke skiller sig ud i værelset, men derimod giver en base for at kunne lade eventuelt computer-gear og -grej skinne endnu mere.

Arozzi’s bordserie har med Pure Black, det muligvis et af de bedste modeller for hvad angår camoufleret look og kan endvidere justeres i højden for det bedste ergonomiske fit.

Specifikationer

 • ➡️ Mål: 160 x 82 x 81cm
 • ➡️ Vægt: 38,8kg
 • ➡️ Kapacitet op til 80kg

4. Sandberg Fighter Gaming Desk

Bedømmelse

sandberg fighter gamer bord

Led ikke længere efter originale og kreative gamer borde. Med Sandberg Fighter Gaming Desk kan du sætte dig godt til rette ved det muligvis bedste gamer bord, hvis du håber på god kvalitet og en retfærdig pris.

Bordet har en af de mest futuristiske udseender længe set med sildeben i metal i stedet for de traditionelle upragmatiske fire lodrette ben. Nordic Gaming er dansk; det sikrer først og fremmest kvalitet i top, men yderligere også at prisen kan holdes i bund.

Det kan af forskellige årsager betegnes, som blandt de bedste gamer bord, hvis det økonomiske aspekt er en stor faktor, men stadig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Specifikationer

 • ➡️  Mål: Højde: 77 cm; Bredde: 120 cm; Dybde: 64 cm.
 • ➡️  Vægt: ca 25kg.

5. Nordic Gaming V10 Bord

Bedømmelse

nordig gaming V10 bord

Turen er nu kommet til Nordic Gaming V10, og med dette bord vægtes funktionalitet og bekvemmelighed allerhøjest.

En bordflade der siger sparto med fuldt belagt musemåtte, så hånden aldrig behøver at være i ubehagelige positioner, hvis hurtige bevægelser er en nødvendighed. Derudover er der inkorporeret headset- og kopholder, for maksimal sikkerhed og kontrol, men dog stadig inden for rækkevidde, så man ikke behøver rejse sig fra stolen.

Især kopholderen er en gennemtænkt funktion, så der aldrig er risiko for eventuelle spild af drikkevare. I blandt de bedste gamer borde, som vægter velbehag, men samtidig holder prisen på et fornuftigt niveau.

Specifikationer:

 • ➡️ Vægt: 27,5 kg
 • ➡️ Max belastning: 150 kg
 • ➡️ Mål: H: 77 cm – B: 140 cm – D: 66 cm

6. Nordic Gaming Victory Gamer Bord

Bedømmelse

Nordic Gaming Victory Gamer Bord

Nordic Gaming mener det, når de i deres gamer bord-serie udbyder Victory-bordet til ingen anden end gameren, der er en sand sejrherre på savannen.

Med et stilrent look og en bord fuldt iklædt musemåtte, der endvidere er aftagelig for nem rensning, så er der ikke så mange spørgsmål, som står ubesvaret.

Så kan bordet også bryste sig med at have en krog til at hænge et headset og holde alle elektroniske apparater fri fra klistrede væske med en kopholder, der er et niveau under bordfladen; der stadig er inden for rækkevidde. Dertil er den i et prisleje, der kan betales.

Specifikationer

 • ➡️ Musemåtte der dækker hele bordpladen
 • ➡️ Materiale: Kulstofstål & ABS plast
 • ➡️ Mål: H: 77 cm – B: 144 cm – D: 66 cm

7. Arozzi Arena Gaming Desk – Hvid

Bedømmelse

Arozzi Arena Gaming Desk - White

Vi skal nu se på Arozzi Arena i hvid. Igen er det Svensk minimalistisk design møder den komplette gamers efterspørgsel.

Her er der tale om et pragteksemplar på, at ekspressive borde med et væld af udstyr ikke er vejen frem. Fuldt optrukket musemåtte over hele bordet, men i sort for det chikke udseende, der ikke springer i øjnene og tager al opmærksomhed fra computerudstyr og resten af rummet.

Det velbyggede buede design langs den ene side af bordet sørger for, at man næsten kan smelte sig sammen med bordet og integrere sig helt med spillet. En af de bedste gamer borde for den harmoniske form og udseende.

Specifikationer

 • ➡️ Mål: 160 x 82 x 81cm
 • ➡️ Vægt: 38,8kg
 • ➡️ Kapacitet: 80kg

8. Paracon SPAWN Electric Gamer Bord (hæve/sænke)

Bedømmelse

Paracon SPAWN Electric Gamer Bord

Paracon’s gamer borde byder på en veludviklet design med danske rødder, som leverer til de yderst passionerede gamere. Med deres Paracon SPAWN lancerer de et bord gennemtænkt ned til sidste detalje.

En hæve/sænke-funktion, der kan sørge for den ultimativt bedste siddeposition, så man ikke behøver sidder med bøjet ryg eller albuer oppe om ørene.

Dette er endnu et godt bud på et bord, som er blandt de bedste gamer bord for ergonomisk perfektion. SPAWN tilbyder dertil en subtil krog til headsettet, når det ikke er i brug. Der skal heller ikke være nogen angst for at spilde drikkevarer med deres kopholderfunktion, der sikrer en tør overflade på bordet.

Specifikationer

 • ➡️ Mål: H: 73-124 cm – Bordplade: 66×144 cm
 • ➡️ Aftagelig og udskiftelig musemåtte, der dækker hele bordpladen.
 • ➡️ Elektrisk hæve/sænke-funktion

9. Paracon BASE Gamer Bord – Sort

Bedømmelse

Paracon BASE Gamer Bord - Sort

Vi er nu kommet til det sidste bord på listen, hvilket er Paracon Base. Dette bord er ikke hvilket som helst andet gamer bord. Paracon har fokuseret på et design, der skiller sig ud fra mængden blandt andet ved at reviderer det klassiske look med fire ben til at stabilisere bordet.

De har nemlig lavet en sildebenkonstruktion, der giver et billede af fremtiden. Et gamer bord af bedste slags for hvad angår udseende, men også behagelighed. Bordet er yderligere fremstillet med en krog til headset, når det er på standby.

Man slipper også for at bekymre sig om at spilde sukkerholdige drikke, da der er en integreret kopholder i niveau med bordet, så det forholder sig inden for rækkevidde.

Specifikationer

 • ➡️ Materiale: Stålstel og MDF bordplade
 • ➡️ Mål: H: 75 cm – Bordplade: 110×60 cm
 • ➡️ Kopholder og headsetholder

10. DT Gaming Bord

Bedømmelse

gam 055

Et oplagt gamer bord til gameren, der ikke har meget plads, men som stadigvæk gerne vil have garanti for et bord i topkarakter.

DT Gaming har givet deres bud på et lille og minimalistisk gamer bord, der ikke tager alt pladsen i rummet, men som kan spille en mere passiv og lødig rolle blandt andre møbler; det kan derfor meget vel være det bedste gamer bord, hvis det er præmissen.

Der er blevet kompenseret for den mindre bordflade med en krog under bordet til, at der eventuelt kan hænge et headset. 

Specifikationer:

 • ➡️ Mål: H: 75 cm – B: 116 cm – D: 75 cm.

Guiden til det bedste gamer bord

I mange tilfælde vil et bord til gaming blive overset, hvor mange fokusere for eksempel nogle af de bedste gamer stol eller læser om diverse gamer mus test. Dette er ærgerligt, da et godt gamer bord bestemt har sin plads i et gaming set-up.

Vi håber du ved hjælp af ovenstående produkter er blevet klogere på, de mange muligheder du har, når det kommer til gaming borde. Hvis du gerne vil vide mere, så kan du med fordel læse med her, hvor vi dykker dybere ned i de forskellige elementer ved et godt bord til gaming.

Hvad er et gamer bord?

Før vi springer ud i de mange aspekter af et gaming bord, så er det væsentligt at besvare, hvad et gamer bord egentligt er. Hvad er i det hele taget forskellen på et almindeligt skrivebord og et gaming bord?

Som navnet indikerer, så er et gamer bord designet specifikt til gaming og gamerens behov. Dette drejer sig for eksempel om både udseende på selve bordet, men også de funktioner det har.

Vedrørende udseendet og selve designet på bordet kunne et eksempel være et bord, hvor der er udskåret en halvcirkel ved siddepladsen. På den måde kan du som gamer sidde tættere på skærmen samt tastaturet. Halvcirklen giver faktisk mulighed for, at du som gamer nemmere kan nå diverse ting på bordet samt har høj bevægefrihed.

Hvis vi i stedet kigger på nogle af de funktioner det har, så kunne disse blandt andet være en indbygget musemåtte, speciel plads til diverse kabler og ledninger, udskæringer til en hurtig og nem installation af sin skærm samt selvfølgelig højdejustering.

Nogle af disse funktioner er ikke eksklusive til gaming borde, men de er som regel designet til en optimal gaming ved disse slags borde.

Hvorfor er det vigtigt med et gaming bord?

Et gamer bord er vigtigt, hvis du gerne vil opnå den optimale gaming-oplevelse, vil være fri for kabel og ledingsbesvær, kunne installere din gaming skærm hurtigt og enkelt og på samme tid have et flot og gennemgående set-up.

Et godt bord er også vigtigt i forbindelse med din komfort, hvor hæve/sænke-funktionen er en vigtig funktion at have. På den måde kan du sidde i den helt rigtige position, når du spiller og sørge for dit bord og stol sikre den optimale komfort.

Bordets materiale

Nu har vi både fået hvad et gamer bord er på plads samtidig med at vide, hvorfor det er vigtigt. Lad os nu undersøge de forskellige elementer, hvor vi starter med bordet materiale. Når det kommer til materialet, så er der en masse forskellige muligheder – herunder metal, aluminium og endda også træ nogle gange.

Bordets materiale er med til at bestemme levetiden og holdbarheden på dit bord. Her er metal den type af materialer, som har den længste levetid. Når dette er sagt, så er aluminium selvfølgelig også et holdbart materiale med en fornuftig levetid.

Metal er den mest robuste type, hvilket mange gamer borde også består af. Metallet gør bordet solidt og stabilt, hvilket også kan tåle en del vægt. Dog kommer det ikke kun an på materialet, men også selve konstruktionen af bordet. Det er nemlig vigtigt at det er stabilt, hvilket optimalt for din gaming oplevelse.

Funktionerne ved bordet

Funktionerne ved et gamer bord er tit og ofte vejen til et kanon gaming-oplevelse. Det involverer nemlig både komforten, når du spiller. Her tænker vi selvfølgelig på højdejusteringer. Dertil er der også bevægefriheden med bordplads og i nogle borde en indbygget musemåtte.

Der er i sandhed mange forskellige funktioner et sådant bord kan have, nogle har f.eks. også kopholder og en “krog” til headsettet. Vi fortæller meget mere om de forskellige funktioner i dette afsnit.

Indbygget musemåtte

I nogle borde er der indbygget en decideret musemåtte, som både er vandafvisende og skridsikker! På flere Arozzi borde er hele overfladen nemlig en musemåtte, som faktisk er ganske robust. På den måde får du utrolig meget bevægefrihed, hvilket er en stor fordel for dig, som spiller spil der kræver store bevægelser.

Hvis bordet inkluderer en musemåtte, så er det selvfølgelig vigtigt at undersøge, hvor stor denne er, da det ikke er alle som dækker hele overfladen. Dertil er det væsentligt at holde øje med, om selve musemåtte er vandafvisende (eller afvisende for andre væsker). På den måde undgår man ubehagelige overraskelser, hvis man skulle spilde på bordet.

Du kan naturligvis også finde en musemåtte separeret. Faktisk har vi samlet mange af de bedste gamer musemåtte, som du kan finde og læse om ved at følge linket.

Højdejustering

For langt de fleste er et bord med en eller anden form for højdejustering et “must”. I hvert fald, hvis man ønsker den bedste gaming-oplevelse samt opnå en komfortabel siddeposition. Ligesom ved så meget andet, er der forskellige højdepræferencer, hvorfor det også er en fordel at kunne justere højden på sit gamer skrivebord.

Ser man langsigtet, så vil det også være en klar fordel at have højdejustering, da man vokser. Dette er især gældende, hvis du er teenager og i voksealderen, da du nemt kan tilpasse højden, så altid sidder optimalt. Det er ikke nødvendigt at det er elektronisk hæve/sænke funktion, men det er vigtigt at du har muligheden for at justere højden.

Nogle vigtige elementer vedrørende komfort, som højdejustering hjælper på, er blandt andet komfort til dine håndled, en korrekt øjenhøjde, hvor du forhindrer evt. belastning af nakken samt at du har nok benplads under selve gamer skrivebordet.

Kabel-plads på dit gamer skrivebord

Noget som de fleste gamere kan nikke genkendende til er det at have styr på sine kabler kan være befriende. Både i forhold til orden og udseende, men også hvis der opstår problemer – f.eks. ved en løs forbindelse. Og heldigvis for alle os, så har de fleste producenter af gamer borde tænker over netop dette.

Mange borde har enten et form for net/rum under bordet eller på bagsiden for diverse kabler. Dette ser meget pænere ud, end hvis kablerne blot ligger og flyder rundt omkring og endda på selve bordet. Det er faktisk også med til at begrænse din bevægefrihed, når du spiller – hvilket klart er en ulempe!

Af disse årsager vil vi klart anbefale at se på et bord, som tager højde for dette. På den måde kan du øge din performance ved ikke at være begrænset af pladsen. Dertil ser det også bare bedre ud at være “kabel-fri”.

Nem installation af skærme

Endnu en ting som gør livet lettere for en gamer er, når producenten af bordet har tænkt på skærm installationen. Dette gælder især for dem, som har flere skærme!

Grundlæggende handler det at have en let skærminstallation egentligt om, hvorvidt der er lavet udskæringer, der er forberedt til netop dine skærme. På den måde kan de hurtigt og på enkeltvis blive installeret. Desværre er det de færrest borde, som har denne funktion. På enkelte modeller kan du dog være heldig at få featuren med.

Du skal dog ikke fravælge et godt gamer bord blot fordi det ikke har disse udskæringer. Der er andre ting, som er mere vigtig for din gaming oplevelse og komfort.

Andre features

Nogle af disse borde har faktisk flere features endnu. Dette kun blandt andet være en kopholder til dine drikkevare, når du spiller. Dette kan være nyttigt til den klodset gamer, som har tendens til at spilde. På den måde undgår du at skulle rengøre bordet hele tiden – og endnu vigtigere så gå det ikke udover dit tastatur! Dertil undgår du selvfølgelig også spilafbrydelser.

En anden feature kunne være krog til dit headset. Derved har du altid styr på, hvor det er. Samtidig ligger det heller ikke og fylder på selve bordet, hvilket kan se rodet ud til tider.

Sidst kan man også nogle steder finde et gamer bord med lys, hvilket ikke har nogle praktisk effekt for dig som gamer. Det hjælper måske en smule på belysningen, men ikke noget nævneværdigt. Til gengæld kan det se rigtig godt ud – især hvis du har andre lys elementer i dit set-up. Faktisk vil det også se godt ud, hvis det var det eneste element i dit set-up, som har lys.

Bordplads

Når du skal vælge et gamer bord, så er det også væsentligt at overveje selve bordpladsen. Er det f.eks. plads til en eller to skærme? Hvordan er bevægefriheden? Helt generelt skal du overveje, hvilke ting skal der være plads til.

En tommelfingerregel er, at du som regel overvurdere, hvor meget plads et gaming skrivebord egentligt har. Det er nemlig super irriterende, hvis man får købt en gamer skriverbord, som ikke har plads til sit set-up. Dette kan du også have in mente, hvis du på sigt vil investere i flere skærme.

Både en rent, faldt og stærkt bord er helt uundværligt, når det gælder gaming. Faktisk er det også en fordel med nok bordplads, så du samtidig kan bruge til som en arbejdsstation eller til skoleformål.

Et stort gaming skrivebord er dog ikke altid vejen frem. Du skal naturligvis sørge for, at det passer i rummet, det skal stå. Du skal nemlig også have dine andre møbler i rummet til at passe ind.

Det bedste gaming bord

Det bedste gamer bord kan være vidt forskellige fra person til person. Nogle har præferencer for det ene slags udseende, hvorimod andre har præferencer for en anden type udseende. Derudover ønsker nogle personer en slags feature og er ligeglad med en anden type. Dette kan dog være lige omvendt for andre.

Kort sagt finde det bedste gaming bord ikke for alle, det handler derimod om præferencer og behov. Vi har på denne side samlet en masse gode bud på de bedste gamer borde. Faktisk mener vi der er noget til en hver smag og behov.

Hvis du stadig er i tvivl om hvilket bord der er det bedste gamer bord til dine behov, så har vi nedenfor samlet en række spørgsmål, du kan stille dig selv, når du skal vælge blandt de mange muligheder.

Spørgsmål du bør stille for at vælge det bedste gamer bord

Når du skal vælge et bord til gaming, så ønsker vi, som nævnt, at du vælger det rette. Derfor har vi – ikke nok med at lavet denne guide og givet dig overblikket over de bedste gaming borde i 2020 – også formuleret en række spørgsmål og uddybelser, du skal stille, når du er på udkig efter det bedste gamer bord.

 1. Hvad er dit pladsbehov?
  Først og fremmest gælder det om at have plads til selve bordet i dit rum. Dernæst skal du afgøre, hvor meget plads du har behov for på selve bordet. Dette er i tråd med nr. 3, hvilket er dit udstyr.
 2. Hvilken type spil spiller du?
  Spiltypen kan have stor betydning for, hvilket gamer skrivebord du vælger! Elsker du f.eks. bilspil og har hele rar, speeder osv., så skal du selvfølgelig sørge for, at der er plads til dette på bordet. Derimod er det måske ikke så nødvendigt, hvis du spiller spil, som kræver små bevægelser med musen.
 3. Hvor meget udstyr har du?
  “Aldrig gå ned på udstyr”. Det hører man tit, men hvor meget du har er væsentlig i beslutningen om et gaming bord. Det handler blandt andet om antal skærme, størrelsen på dit tastatur, hvor headsettet skal ligge/hænge med videre.
 4. Hvad er dit opbevaringsbehov?
  Udover plads til ledninger og opbevaring på selve skrivebordet, så er det sjældent at et gamer bord kommer med skuffer og lign. Derfor skal du også tage højde for, hvor meget opbevaring du behøver. Du kan selvfølgelig flytte nogle af de ting du opbevare til andre skabe eller skuffer i rummet.
 5. Er der nogle uundværlige features?
  En uundværlig feature kan være mange ting. Det er dog typisk ting såsom højdejustering på den ene eller anden måde. Det kan dog også være andre ting, såsom at bordet har en indbygget musemåtte.

Når du har besvaret disse spørgsmål, så er du skridtet nærmere at finde det bedste gamer bord til dine behov. Udover de ovenstående spørgsmål, skal du selvfølgelig også overveje, hvilke features der er essentielle for dig samt, hvilke udseendemæssige præferencer du har.

Et billig gaming bord

Et billig gamer bord kan sagtens være et godt bord. Dette er på trods af, at kvalitet og pris ofte går hånd i hånd. Du skal nemlig vide, at hvis du har fundet et billig gamer bord, kan det sagtens være fin kvalitet!

Et billig gaming bord vil dog typisk have begrænset funktioner. Det kan f.eks. være at bordet ikke har mulighed for at justere i højden, eller at materialet er af en smule lavere kvalitet. Dog kan du også undvære nogle features såsom kopholder eller krog til headsettet, hvis du kan spare lidt penge. Det handler nemlig om dine behov, og hvad du ønsker dit bord skal kunne tilbyde.

Gamer bord tilbud

Vi kender det alle sammen: tilbud kommer og går. De fleste af os har også gennemskuet, at ikke alle tilbud er lige gode. Det er ikke anderledes for gaming borde – faktisk er der en del forskellige “gamer bord tilbud” derude.

Hvordan vurderer man så om et tilbud er godt eller dårligt? Dette er forskelligt fra person til person, da et tilbud mere handler om den værdi, man tilskriver et produkt. Det vil sige, hvis jeg mener at en gamer bord er 2.000 kr. værd og det normalt koster 2.500, så vil jeg ikke mene det er pengene værd. Hvis der så kommer et gamer bord tilbud i butikken eller webshoppen, så bordet kun koster 1.500 i stedet, så vil jeg pludselig gerne købe det.

Når du skal vurdere et tilbud på gamer borde, så skal du også se om webshoppen er troværdig. Her kan du blandt andet se på hjemmesidens score på Trustpilot eller andre former for anmeldelser. Og hvis du ser et gamer bord tilbud på en lidt “shady” hjemmeside, som er for godt til at være sandt, så er det som regel det også.

FAQ-sektion

🎮 Hvad koster et gamer bord?

Hvis man undersøger prisniveauet på et gamer bord, så vil priserne typisk ligge mellem 1.000 til 2.500 kr. Du kan naturligvis være heldig at finde et billig gaming bord, som koster mindre end dette interval. På den anden side kan du dog også støde på nogle borde som er i en højere prisklasse.

Når alt kommer til alt, så kan et billig gaming bord være ganske fint, dog kommer det an på dine ønsker og behov. Priserne ligger dog som nævnt typisk på 1.000 til 2.500 kr. – hvilket dog er tal som godt kan variere.

🎮 Hvor meget plads skal der være på bordet?

Som regel plejer både du og jer at overvurdere, hvor meget plads der er på gamer bordet. Derfor kan det være en fordel at vælge en lidt større version. Du skal dog være opmærksom på, at bordet selvfølgelig skal passe ind i rummet og der skal være plads til andre møbler. Derfor er et stort bord ikke altid vejen frem.

Når det kommer til pladsen på bordet, så skal du også have styr på dit set-up. Hvor meget fylder det? Har du en eller to skærme? Osv. Først når du har styr på, hvad der skal stå på bordet, har du mulighed for at se, hvilken størrelse du skal bruge.

🎮 Hvad er det bedste gamer bord?

Valget af det bedste gamer bord handler om behov og præferencer. Vi har her på siden samlet et overblik over de bedste gaming borde i 2020 – her kan du finde inspiration. Desuden har vi samlet en række spørgsmål samt lavet en guide til dig der vil finde det bedste gamer bord til dine behov.

For at finde det bedste gamer bord, så skal du have styr på bordet materiale, features, størrelse, pris og meget andet.

🎮 Skal bordet have musemåtte?

Det er ikke strengt nødvendigt med en musemåtte indbygget i selve bordet, selvom det kan lade sig gøre i nogle af bordene. Du sagtens bruge en gaming musemåtte. Det kan dog være en fordel med en indbygget musemåtte på bordet, hvis du laver store bevægelser, når du gamer.

Hvis dit gamer bord kommer med en musemåtte, så skal du være opmærksom på, om denne er vandafvisende. Ellers kan du få en træls oplevelse i tilfælde af, at du skulle spilde på bordet.

🎮 Hvilke elementer er vigtigst ved et gaming bord?

Der findes mange vigtige elementer ved et gamer bord. Disse er blandt andet hvilket materiale bordet er lavet af, hvor robust det er, hvilke funktioner det har osv. Dog mener vi, at en af de vigtigste funktioner er højdejusteringen. Denne er nemlig helt central for at du sidder godt, når du spiller – derved forbedre det din spiloplevelse.

Udover de funktionelle elementer, så er der selvfølgelig også de visuelle. Et godt gaming skrivebord ser selvfølgelig også pænt ud og passer ind i hele set-up’et. Efter vores mening er selve bordet faktisk noget, som kan påvirke hele looket af dit set-up enormt!

OM Kristian

Kristian har spillet computer siden han som 6 årig fik sin første Commodore 64, herefter blev det PlayStation og Nintendo for til sidst at ende på en PC med Counter-Strike som det, der blev brugt mest tid på.