Logitech gaming tastatur: Hvilket Logitech tastatur bør du vælge?

Kristian

reklamelinks
Der findes en række gode muligheder, når det kommer til Logitech gaming tastatur. Spørgsmålet er dog, hvilket skal du vælge? Dette kan være svært at svare på, derfor har vi samlet mulighederne og fortæller om disse, så du kan komme på rette vej!

Udover at hjælpe dig med at finde det rette Logitech gaming tastatur, så hjælper vi også med at finde ud af om det er pengene værd! Logitech er et veletableret brand, som blandt andet er forbundet med innovation og kvalitets udstyr til computere – faktisk ikke kun for gamere. I denne artikel dykker vi ned i virksomhedens tastaturer til os gamere!

Hvis du er på udkig efter et gamer tastatur fra andre brands end Logitech, så anbefaler vi, at du læser vores gamer tastatur test. Her kommer mere i dybden med de mange aspekter, som du skal have styr på, når du køber tastatur til gaming.

Logitech gaming tastatur test

Som nævnt har vi her på siden samlet et overblik over Logitech gamer tastatur, så du bedre kan vurdere om disse er pengene værd. Her kommer vi ind på de allervigtigste elementer ved et godt tastatur, og hvad du skal være opmærksom på. Du får naturligvis også priserne, så du kan vurdere, om et tastatur fra Logitech er det værd.

Hos os her ved Progamer mener vi klart, at et Logitech gamer tastatur er pengene værd! Det skyldes, at de fleste af deres tastaturer er smæk fyldt med nyttige funktioner samtidig med at de har høj kvalitet med gode mekaniske taster og dertil også har belysning i flere af modellerne. Følg med neden for, hvor vi gennemgå de forskellige muligheder for tastatur hos Logitech.

Mere information om Logitech gamer tastatur

Vi håber, at du nu har samlet en masse inspiration til valg af tastatur og har fået de nødvendige informationer om, hvorvidt et Logitech gaming tastatur er prisen værd. Hvis du er på jagt efter flere informationer, så kan du selvfølgelig læse med her, hvor vi fortæller mere om virksomheden og andre væsentlige aspekter om tastaturer.

Ønsker du i stedet at se på andre mærker end blot Logitech, så har vi lavet en side om gaming tastatur, hvor du finder mere og endda uddybende information.

Om Logitech

Det er nu tid til at se nærmere på Logitech som virksomhed. Det er en gammel virksomhed, som er helt tilbage fra 1981. Den blev startede i Schweiz, men faktisk flyttede de til Silicon Valley relativt hurtigt. Det er ikke uden grund, at de havnede i “innovation og iværksætter-mekkaet”, da de var pionererne inden for laser musen, infrarøde trådløse mus og meget andet!

Siden 1981 er der sket en hel del, og virksomheden opererer nu på det globale marked, hvor Logitech forsøger at blive integreret og få den bedste oplevelse med den digitale verden. Her er deres fokus blandt andet på gaming tastatur, men også andre former, f.eks. tastatur til iPad, mus, højtalere og headset.

Blandt disse forskellige produkter har Logitech vundet en række design awards. Nogle af disse er også vundet af virksomhedens andre brands som f.eks. inkludere ASTRO Gaming, Streamlabs og Blue Microphones for blot at nævne et par stykker.

Vigtige aspekter ved Logitech gaming tastatur

Der er selvsagt en masse forskellige ting, du skal holde øje med, når du vælger tastatur. Nogle af disse forskellige elementer vil vi komme omkring kort herunder. Som nævnt før anbefaler vi, at du læser vores store guide om tastaturer til gaming.

Mekanisk eller ej

Et af de første elementer som er væsentlige at se på er, hvorvidt du bør vælge et mekanisk eller membran tastatur. Der er en række fordele og ulemper ved begge muligheder. Det væsentligste er dog, at et mekanisk tastatur typisk er foretrukket til gaming. Hvis du vil vide mere om fordelene ved et mekanisk tastatur, så kan du følge linket og få meget mere af vide!

Fordelene ved en mekanisk version er, at du får en hurtigere reaktionstid, god tasteoplevelse og lang levetid. Derimod er fordelene ved en membran version ofte den lavere pris og et lavere støjniveau, hvis man ikke kan lide den mekaniske tastelyd.

Når det kommer til Logitech, så er modellerne G915, G815, G513, G910, G PRO, G613 og G413 faktisk alle sammen med mekaniske taster.

Selve tasterne

Nu hvor snakken er faldet på tasterne, så lad os blive ved disse. Der findes nemlig forskellige typer af plast som de er lavet af – hovedsagligt PBT-plast og ABS-plast. Her er PBT-plast bedst grundet, at disse ikke bliver så hurtigt nedslidt.

Andre elementer ved tasterne er, hvor mange du kan holde nede samtidig. Er de f.eks. 6KRO kompatible eller kun 2KRO kompatible. Her er 6KRO at foretrække og typisk nok til langt de fleste spil.

Vi skal selvfølgelig også omkring de programmerbare taster på tastaturet. På et G613 Logitech gaming tastatur er der f.eks. 6 programmerbare taster, hvorimod på et G910 Logitech gamer tastatur er hele 9 programmerbare taster! Disse taster er klart en fordel for dig, der spiller RPG-spil.

Størrelse og valget mellem med eller uden ledning

Typisk vil elementer såsom programmerbare taster hænge sammen med selve størrelsen på tastaturet, hvilket er endnu et vigtigt element. Mange Logitech gaming tastatur er fuld størrelse, men du kan også finde nogle versioner i TKL. Dette er f.eks. G915 TKL. Størrelsen afhænger naturligvis af dine præferencer.

Når det kommer til trådløs eller ej, så bør du beslutte dig, om du mener et trådløst tastatur er meget pænere eller mere belejligt end et med ledning. Det er netop kun af disse grunde du bør vælge et uden ledning. Dem med ledning har nemlig en hurtigere svartid, hvorfor de er at foretrække.

Logitech laver dog både tastaturer med og uden ledning. De er faktisk meget dygtige, og på nogle af deres trådløse tastaturer er svartiden faktisk ganske udemærket.

Belysning

Endnu en ting som du har rig mulighed for at få ved et Logitech gaming tastatur er belysning. Mange af modellerne har nemlig RGB-belysning, som kan være med til at få dit set-up til at shine! Hvis du derimod ikke bryder dig om belysning, så er dette selvfølgelig også en mulighed hos Logitech. De har nemlig også tastatur, som ikke har belysning.

FAQ-sektion

🎮 Hvad koster et Logitech gamer tastatur?

Prisen for et Logitech gamer tastatur ligger typisk i intervallet fra 400 kr. til 1.900 kr. Dette er selvfølgelig et stort interval, hvilket skyldes de forskellige specifikationer de forskellige tastaturer har. De dyre modeller har typisk også har flere funktioner.

Du kan selvfølgelig et billig Logitech gamer tastatur, hvis du ønsker et brugt. Dog ligger prisintervallet for de nye i niveaet som nævnt før.

🎮 Er et gamer tastatur fra Logitech pengene værd?

Her hos Progamer mener vi, at et tastatur fra Logitech er dine penge værd. Det skyldes, at du ofte får høj kvalitet til en rimelig pris. Logitech gaming tastatur er typisk mekanisk og har mulighed for belysning, dertil er der i mange af modellerne også tænkt på høj komfort til dig som gamer.

Du kan du selv vurdere, om de er pengene værd, ved at læse mere om de enkelte tastaturer her på siden. Vi gennemgår de forskellige modeller og deres specifikationer samt giver dig prisen. Derved kan du på enkelvis kan vurdere om du mener de forskellige modeller er pengene værd.

🎮 Hvad er det bedste Logitech gaming tastatur?

Det bedste tastatur fra Logitech er forskellig fra gamer til gamer. Nogle ønsker belysning, hvorimod andre blot mener det er lir. Nogle vil gerne have et mekanisk, hvor andre foretrækker et membran-tastatur. Nogle ønsker komfort for håndleddet ved et armlæn, derimod vil andre hellere være fri for dette armlæn.

Sådan kunne vi blive ved og ved. Derfor er det svært at udpege det bedste Logitech gaming tastatur for alle. Vi har dog samlet et udvalg af tastaturer fra Logitech som alle er stærke kandidater her på siden for at være det bedste, dog for en række forskellige behov.

🎮 Hvilke modeller producere Logitech?

Der er flere forskellige modeller af keyboards, som Logitech producere. Dem vi har medtage her på siden er for gaming og inkludere: G915, G815, G513, G910, G PRO, G613, G413 og G213. Af disse forskellige modeller er der selvfølgelig forskellige varianter blandt andet, hvilken farve, sprog og med eller uden numpad og lign.

OM Kristian

Kristian har spillet computer siden han som 6 årig fik sin første Commodore 64, herefter blev det PlayStation og Nintendo for til sidst at ende på en PC med Counter-Strike som det, der blev brugt mest tid på.