eSports efterskoler i Sønderjylland

Kristian

Gaming og eSport har i den grad taget sit indtog i forskellige brancher – og efterskoler er ingen undtagelse. Flere og flere er begyndt at tilbyde eSport som linjefag. Derfor har vil samlet blandt de bedste eSports efterskoler i Sønderjylland. Læs med!

Det kan være utrolig svært at vælge efterskole, da der er mange forskellige elementer at holde øje med. I denne artikel dykker vi ned i eSports aspekterne på 3 sønderjyske efterskoler. Alle disse kan hjælpe dig, hvis du gerne vil lære mere om eSport og tage dine færdigheder til det næste niveau.

Lad os spring ud i det og se på efterskolerne i tilfældig rækkefølge!

Frøslevlejrens Efterskole med eSport

Den første eSports efterskole er Frøslevlejrens Efterskole. Her bliver der lagt vægt på balancen mellem eSport samt gaming og de sociale aspekter. Derfor er holdånd og teamwork et naturligt aspekt af at gå på Frøslevlejrens Efterskole.

Lige meget om du er øvede eller helt nybegynder til eSport og gaming, så vil Frøslevlejrens Efterskole favne bredt og sørge for, at du tager dine gaming færdigheder til næste niveau. Faktisk var Frøslevlejrens Efterskole en af de første efterskoler, som introduceret eSport og linje har siden da vokset. Derved har den også meget erfaring for netop eSport.

Faciliteter

På efterskolen finder du et rigtigt gamer-lokale, som er indrettet med LED-belysning, blandt de bedste gamer stole og selvfølgelig lynhurtigt internet! Derved er rammerne sat, så du får den bedste gaming oplevelse. Med andre ord ville disse omgivelser bestemt faciliteter gode forudsætninger for forbedret gaming-evner.

Hvis du vælger eSport på Frøslevlejrens Efterskole, så er det nødvendigt, at du medbringer din egen gamer laptop eller PC. Hvis du medbringer en stationær computer, så vil denne blive opbevaret i eSports-lokalet.

Undervisning

Når det kommer til selve undervisningen, handler denne selvfølgelig om de forskellige spil. I undervisningen vil du støde på CS:GO samt League of Legends. Hvis du har andre gaming-præferencer, så er dette også en mulighed på efterskolen. Dette gør, at skolen kan omfavne meget bredt.

Du vil lære en række forskellige strategier inden for spillene – dertil vil du lære om teorien bag. Dertil sætter Frøslevlejrens Efterskole stor fokus på teamwork og kommunikation. Det er på den måde, at du blandt andet bliver en bedre holdspiller og kan samarbejde i intense situationer.

Endnu et aspekt er den fysiske træning og kost, som ses på flere forskellige efterskoler, der tilbyder eSport. Og det er med god grund! Den fysiske tilstand kan nemlig påvirke dit spil f.eks. via refleksionsevnen.

Når det kommer til forskellige events, så er Frøslevlejrens Efterskole også med i diverse events og lader også eleverne arrangere deres egne LAN-events. Afslutningsvis er det også værd at nævne, at du som elev også lære om, hvordan en computer er opbygget.

Praktisk information

Adresse: Lejrvejen 85, 6330 Padborg
Telefon: +45 74 67 66 44
E-mail: post@fle-skole.dk
Hjemmeside: www.fle-skole.dk

 

Højer Designefterskole

Normalt er Højer Designefterskole kendt for det meget kreative aspekt, og det har de nu formået at koble sammen med eSport og gaming. I forbindelse med denne eSport har Højer Designefterskole formået at udviklet til en dygtigt og dedikeret eSports CS:GO linje.

Underviserne er blandt de bedste og har stor erfaring med at undervise. Netop denne undervisning er opdelt i 3 faser: Teori, praksis og evaluering – dette taler vi mere om lige om lidt.

Faciliteter

Først skal vi nemlig se på de forskellige faciliteter, som Højer Designefterskole tilbyder. Efterskolen har flottet lokaler med både skærme og stationære computere til rådighed. Derfor er det kun nødvendigt at medbringe nødvendigheder såsom mus og tastatur samt headset og en musemåtte.

Lokalerne er desuden udstyret med lækre og gode gaming stole. Med dette er faciliteterne på skolen bestemt gode, og du har klart mulighed for at forbedre dine spilevner.

Undervisning

På efterskolen består 2 til 3 af dagene til dedikeret CS:GO træning, og er den skole som tilbyder mest CS:GO blandt efterskolerne i landet. I denne undervisning vil du blandt andet møder forskellige elementer såsom afterplant/retakes, fakes, spawn tacs og meget, meget mere!

Forude disse specifikke elementer, så arbejdes der også med teamwork og kommunikation. Her er der f.eks. fokus på forskellige roller på holdet, konflikthåndtering og udviklingsprocessen. Typisk vil du som elev blive introduceret for teorien bag, hvorefter du vil skulle lave en praktisk øvelse og til sidst på dagen evaluere på dette.

Foruden dedikeret CS:GO træning, så er der også de fysiske aspekter på Højer Designefterskole. Dette sker gennem forskellige sportsgrene såsom løb, fodbold eller noget helt tredje. Derudover vil der også være studieture til bl.a. NetPartyFyn, men også ture for hele efterskolen.

Praktisk information

Adresse: Søndergade 21, 6280 Højer
Telefon: +45 73 62 89 00
E-mail: kontor@designhojer.dk
Hjemmeside: www.hoejerdesignefterskole.dk

 

eSport på Adventure Efterskolen

På Adventure Efterskolen finder du også eSport på skemaet. Her er der også fokus på CS:GO, hvor du kan blive udfordret og få muligheden for at udvikle dig i et professionelt miljø. Der fokuseres blandt andet på at du har gode vilkår samt udvikle dig til at blive en god eSports udøver.

Du vil på linjen få en masse praktisk træning, men også en del teori på en masse forskellige måder. Der arbejdes nemlig med en lang række forskellige aspekter i undervisningen.

Faciliteter

Lokalet, hvori du kommer til at tilbringe meget af tiden på Adventure Efterskolen, er indrettet med fokus på gameres behov. Der er blandt andet LED-belysning og gode stole, så du har den helt korrekte komfort, når du spiller.

Undervisning

Du får undervisning på højt plan og som har mange års erfaring. På den måde er du sikker på at blive udfordret! Vedrørende det faglige indhold er der først og fremmest diverse samarbejdesøvelser. Dette er naturligvis med henblik på at styrke teamwork, som klart kan give en fordel.

Dertil er der højt fokus på “Gaming IQ” og kreative metoder / løsninger. Det er for eksempel her du lære, at tænke, hvad modstanderen vil gøre, og hvad det mest sandsynlige udfald er, ved de forskellige træk. Ikke desto mindre er der også fokus på nogle matematiske vinkler, hvorved du lære om ressourceforbrug i spillet.

Vi kommer igen ikke uden om det fysiske aspekt og selve kosten. Det er som nævnt tidligere nemlig et vigtigt aspekt af eSport på højt niveau, derfor er det også vigtigt at have kendskab til netop dette.

Sidst skal det også nævnes at Adventure Efterskolen også deltager i diverse LAN-events og forskellige konkurrencer. På den måde vil du som elev opleve, hvordan det er at spille foran et publikum og holde hovedet koldt, når det gælder.

Praktisk information

Adresse: Dyntvej 113, 6310 Broager
Telefon: +45 74 44 27 62
E-mail: info@adventure-efterskolen.dk
Hjemmeside: www.adventure-efterskolen.dk

 

Sådan fandt vi de bedste eSports efterskoler i Sønderjylland

Ovenstående efterskoler er udvalgt til at være blandt Sønderjyllands bedste eSports efterskoler, ved at kigge på nogle forskellige aspekter og elemeter.

Nogle af disse aspekter er for eksempel:

  • Hvordan ser deres undervisning samt talentsamarbejde ud?
  • Hvilke faciliteter tilbydes der?
  • Er der nogle events på linjen?
  • Osv.

Dette er selvfølgelig blot et lille udsnit. Formålet er at hjælpe dig, som er i tvivl med valget af efterskole, men gerne vil forbedre dine gaming evner. Alle efterskolerne differentierer sig fra hinanden, men efterskolerne i denne artikel er alle gode bud.

Vi håber, du får valgt den rette efterskole, får lært en masse nye mennesker at kende og selvfølgelig får forbedret dine gaming-færdigheder!

Sønderjylland - Bedste eSports efterskoler 2021

OM Kristian

Kristian har spillet computer siden han som 6 årig fik sin første Commodore 64, herefter blev det PlayStation og Nintendo for til sidst at ende på en PC med Counter-Strike som det, der blev brugt mest tid på.

Skriv en kommentar