eSports efterskoler på Fyn

Kristian

En eSports efterskole er perfekt til dig, som ønsker at opfylde drømmen om en dag at blive professionel. Ofte har man set, at dygtige talenter fra diverse efterskoler gøre det godt i eSports branchen. Det kan dog være svært at vælge! Hvis du er i tvivl om, hvilke eSports efterskoler på Fyn der er blandt de bedste? Så læs med.

Efterhånden er mange efterskoler begyndt at tilbyde eSport, dog er efterskolerne stadig meget forskellige. Fælles er dog, at netop disse hjælper unge talenter med at kæmpe sig op og nogle gange blande sig med de helt store eSports stjerne.

Hvis du kan nikke genkende til denne drøm, så bør du læse med her. Nedenfor gennemgår vi blandt de bedste eSports efterskoler på Fyn – i en vilkårlig rækkefølge.

Glamsdalens Idrætsefterskole og eSport

Den første efterskole, vi skal se på, er Glamsdalens Idrætsefterskole. Det er en traditionel efterskole, som har taget den nye “eSportsgren” til sig. Her fokuseres der på selve eSporten, hvor der gås meget op i sund kost og fysisk træning kombineret med færdigheder inden for gaming.

Der er blandt andet fællestræk fra andre sportsgrene der bliver fokuseret på. Disse er blot for at nævne et par stykker: Kommunikation, teamwork og ansvar på egen hånd såvel som teamets.

Faciliteter

Der er bestemt ikke gået på kompromis med faciliteterne på Glamsdalens Idrætsefterskole. Her er der indrettet et eSports lokale med en masse udstyr. Det er blandt andet alt fra gamer stole til computere, som er udstyret med nogle af de bedste komponenter.

Foruden computer og stole, så er der selvfølgelig også skærme i lokalet. Du skal blot medbringe et tastatur og mus, hvorefter du er klar til at slå dig løs. Dette skyldes bl.a. at mange har forskellige præferencer for deres udstyr. På efterskolen skulle der være rig mulighed for at forbedre sine spilevner.

Undervisning

For at få det maksimale ud af sin eSports undervisning, lægges der meget vægt på det fysiske aspekt. Da Glamsdalens Idrætsefterskole jo er en idrætsefterskole, vil dette aspekt også inddrages i eSports-linjen. Der er nemlig på den måde, at man sørger for at hjernen er knivskarp og klar til action i gaming-verdenen.

Udover det sportslige aspekt, så vil du naturligvis også få en masse læring ved de konkrete spil. Dette er blandt andet i form af forskellige tekniske og strategiske aspekter. Yderligere vil der også blive arbejdet med det mentale. På den måde vil du lære, hvordan du håndtere stress og intense situationer, hvor det er nødvendigt at holde hovedet koldt.

Praktisk information

Adresse: Langbygårdsvej 14, 5620 Glamsbjerg
Telefon: +45 64 72 36 60
E-mail: gie@glamsdalen.dk
Hjemmeside: www.glamsdalen.dk

 

Nordfyns Efterskole med eSport

Den næste efterskole, som er blandt de bedste på Fyn, er Nordfyns Efterskole. Her bliver der også tilbudt eSport som linjefag. Vælger du denne linje vil du opleve en stejl læringskurve i forbindelse med gaming og eSport. Dette er samtidig med, at du får en masse nye venskaber.

Noget af undervisningen vil foregå foran computeren, hvorimod andet vil foregå uden. Du vil på mange måder opleve forskellige aspekter af undervisningen, som hjælper dig med at blive en bedre eSports-udøver og kunne fungere godt på et team.

Faciliteter

På Nordfyns Efterskole er der indrettet et kanon eSports-lokale, hvor der står en masse udstyr parat. Dette er blandt andet blandt de bedste gamer PC‘er, skærme og stole. Du er altså klar til at give dig i kast med de mange udfordringer, fra dagen du ankommer. Dertil vil faciliteterne hjælpe dig med at blive en bedre gamer.

Undervisning

I undervisningen på Nordfyns Efterskole vil du støde på en række forskellige elementer, som alle har til fokus at dygtiggøre dig som spiller. Dette er blandt andet elementer såsom: Kommunikation, strategier og taktikker samt dertilhørende samarbejde og kommunikation. Dette vil ske inden for spil såsom League of Legends og CS:GO.

Foruden disse forskellige aspekter vil der også være fokus på fysik og mental træning. Som nævnt spiller disse også ind, når du skal reagere hurtigt og bevare overblikket i intense situationer.

Underviserne har selv haft erfaring med eSport på højt plan, og de kan derfor videregive dig en masse viden om, hvad det vil sige. Dertil vil du opleve at blive udfordret og rykke dig på mange forskellige aspekter.

Endvidere vil der også være arrangeret kampe mod andre efterskoler og “ud-af-huset”-arrangementer. Derved får du også mulighed for at opleve, hvad det vil kræve at præstere i disse forskellige situationer.

Praktisk information

Adresse: Klaus Berntsensvej 19, 5471 Søndersø
Telefon: +45 64 84 11 23
E-mail: kontor@nordfe.dk
Hjemmeside: nordfe.dk

 

eSport på Tommerup Efterskole

Turen er nu nået til Tommerup Efterskole, hvis eSports linje er helt fremme. Her vil du komme til at stifte bekendtskab med en række af de store og populære eSports titler, men ikke kun de mest udbredte som CS:GO og League of Legends. Dem vil du selvfølgelig også have et stort fokus på

Du vil blive udfordret fysisk såvel som spilmæssigt på denne linje. Derved får du de bedste vilkår for at forbedre dig! Alt dette sker imens du får en masse nye venskaber og møder forskellige personer med hver sin historie og interesser.

Faciliteter

Faciliteterne på efterskolen er nye og klar til at blive indtaget! Det er med andre ord ikke efterskolens faciliteter, som sætter grænser for din udvikling. Omvendt er det et helt optimalt miljø, hvor du både for en kanon gaming oplevelse, men også gode læringsforhold.

Undervisning

Helt konkret vil undervisningen bestå af 6 undervisningstimer om ugen. Her vil du blive undervist af dygtige lære, som helt sikkert kan udfordre dig.

Foruden den ugentlige undervisning, hvor du lære om teorien og forbedre dine færdigheder, så er der også tuneringer. Disse finder blandt sted i weekenderne, hvor dig og dit hold kommer til at spille imod andre. På den måde lære du, hvordan en reel eSports kamp vil foregå.

Der er selvfølgelig også flere forskellige LAN-events, som du får muligheden for at deltage i landet over. Dette er altså kanon for dig som interesserer dig for eSport og vil lære endnu mere.

Praktisk information

Adresse: Sortebrovej 17, 5690 Tommerup
Telefon: +45 64 76 10 12
E-mail: post@tommerup-efterskole.dk
Hjemmeside: www.tommerup-efterskole.dk

 

eSports efterskoler på Fyn – vores metode

For at samle blandt de bedste eSports efterskoler på Fyn har vi taget udgangspunkt i flere forskellige elementer som er alt fra faciliteter til undervisningen samt events til selve underviserne. Dertil er der også set på mere overordnet aspekter af de forskellige efterskoler.

Det er et udpluk af de forskellige elementer, som der er blevet udvalgt på baggrund af. Alt i alt håber vi at have hjulpet dig til at blive klogere på, hvilke muligheder for eSport på efterskole du har, hvis du leder efter en på Fyn.

Derudover håber vi naturligvis snart at se dig på et af de førende eSports hold og dominere inden for CS:GO, League of Legends eller en af de andre store eSports titler!

Fyn - Bedste eSports efterskoler 2021

OM Kristian

Kristian har spillet computer siden han som 6 årig fik sin første Commodore 64, herefter blev det PlayStation og Nintendo for til sidst at ende på en PC med Counter-Strike som det, der blev brugt mest tid på.

Skriv en kommentar