eSports efterskoler på Sjælland

Kristian

Leder du efter en efterskole med eSport på Sjælland? Så læs med her! Vi har samlet blandt de bedste eSports efterskoler på Sjælland. På disse vil du samtidig med at møde en masse nye unge mennesker, også blive udfordret gaming- og eSports-mæssigt.

Da eSport og gaming-branchen for alvor har gjort sit indtog i Danmark, har der også været en stigende efterspørgsel for eSports linjer på landets efterskoler. Faktisk er det ikke overraskende, at nogle af de allerbedste eSports udøvere også har været på en eSports efterskole.

Nok om dette! Lad os se på de forskellige efterskoler på Sjælland, som tilbyder eSport. Rækkefølgen er selvfølgelig tilfældig.

Tølløse Efterskole med eSport

Lad os se på Tølløse Efterskole som tilbyder eSport og gaming som et af deres valgfag. Her vil der fokuseres på både direkte aspekter af gaming såsom kommunikation, samarbejde og “in-game” færdigheder, men også indirekte elementer såsom motion.

Du kan på efterskolen faktisk kombinere flere af dine interesser! Så ved siden af eSport, har du også mulighed for at vælge andre fag, hvilket f.eks. kunne være sprog eller fodbold.

Faciliteter

På efterskolen findes der allerede 15 af de bedste gamer PC‘er, som står klart til dig med alle spillende installeret. Hvis du ønsker det, så har du også mulighed for at tage din egen laptop med – dette er dog ikke en nødvendighed.

Lokalerne er desuden indrettet med fokus på gaming, så disse understøtter læringen og giver en kanon spiloplevelse. Desuden har efterskolen også en PlayStation til rådighed.

Undervisning

Tølløse Efterskole opretter hold, hvis der er nok elever til at stille hold i CS:GO samt League of Legends. Det er desuden disse spil, som der bliver prioriteret. Når dette er sagt, så vil der selvfølgelig også være mulighed for at se på andre populære eSports titler. Dette kunne f.eks. være FIFA eller Rocket League.

På skolen vil dygtige undervisere tage hånd om din udvikling eSports-mæssigt. Dertil vil der også være forskellige gæstelærere, som vil udfordre dig som elev. I undervisningen vil du opleve fokus på taktik og strategi. Dertil også en god kommunikation og den rette sportsånd.

Endvidere deltages der også i nogle forskellige turneringer, hvor du kommer ud og prøver, hvordan det vil være at være professionel eSports-udøver. Her vil en del af fritiden, udover de 2-3 lektioner, gå med eSport og gaming.

Praktisk information

Adresse: Kvarmløsevej 37A, 4340 Tølløse
Telefon: + 45 59 19 41 00
E-mail: tpoe@tpoe.dk
Hjemmeside: www.tpoe.dk

 

eSport på Faxehus Efterskole

Næste stop er ved Faxehus Efterskole, som også tilbyder eSport som valgfag. Her ser efterskolen en række forskellige fordele, som for eksempel indebærer logisk tænkning og omstillingsparathed, forbedret samarbejdes evner og øget disciplin for blot at nævne et par stykker.

eSports tilbuddet inkluderer både en masse træning, men også kampe og tuneringer mod hinanden, så du som elev får et stort indblik i, hvad det vil sige at være eSports-udøver.

Faciliteter

På Faxehus Efterskole er der to lokaler, som er indrettet til gaming og eSports undervisning. Det er kun dig som eSports elev og lærerne, som har adgang til disse lokaler. Dette skyldes, at du selv skal medbringe dit gamer udstyr. Der er dog mulighed for at låne, hvis din computer går i stykker.

Der er desuden fuld fart på internettet, hvor der er sørget for en hurtig forbindelse samt en lav ping målet, hvilket er idealt for gaming og eSport.

Undervisning

Som elev vil du blive undervist af dygtige lærere som har en masse praktisk erfaring, og ved hvad det kræve at blive en super dygtig eSports-udøver. Der bliver især arbejdet med at udvikle dit potentiale og sørger for, at du når nye højder.

Typisk vil du i undervisningen have noget konditionstræning om morgenen efterfulgt af et møde om fokuspunkter og bestemte træningsområder. Herefter sættes der gang i den konkrete træning i teams, hvilket vil bruges til kampe og turnering mellem hinanden senere. Afslutningsvist vil der blive evalutret på træningen og kampene.

Der vil primært blive fokuseret på de store eSports titler som CS:GO og League of Legends. I forbindelse med at forbedre dine spilevner bliver der også fokuseret på sundhed – herunder kost og motion. Det kræver nemlig en sund krop og en god evne til at håndtere stressniveauet, når man gamer.

Praktisk information

Adresse: Strandstræde 3, 4654 Faxe Ladeplads
Telefon: +45 56 71 66 24
E-mail: kontor@faxehus.dk
Hjemmeside: faxehus.dk

 

Tømmerup Efterskole

Vi er nu kommet til Tømmerup Efterskole. Her tilbydes der en eSports linje som sætter fokus på at bygge venskaber samtidig med at forbedre evnerne i spil såsom CS:GO og League of Legends. Her er det præget af konkurrence og od kommunikation.

Det er ved hjælp af strategisk tækning, vide om software og hardware samt teamwork, at du som elev vil blive udfordret og forhåbentligt skubbe dine færdigheder til det næste niveau.

Faciliteter

Du finder gode faciliteter, som understøtter din læring i forbindelse med gaming. Dette er blandt andet med lokaler der er indrettet specifikt med formålet om at skabe et godt gaming univers og læringsmiljø.

Ikke desto mindre vil der ovenikøbet også være undervisning sammen med den lokale forening, nemlig TGU.

Undervisning

I undervisningen vil der blive arbejdet meget ud fra mentaliteten “øvelse gør mester”. Her vil du have en stejl læringskurve, hvor du vil lære konkrete taktikker og strategier. Desuden vil du få hjælpe til at finpudse forskellige aspekter af din gaming-stil. Bl.a. hvor det er hensigtsmæssigt at placere diverse elementer m.v.

Dette er selvfølgelig samtidig med, at du opbygger dine sociale kompetencer. Disse vil give dig en enorm fordel i forbindelse med gaming, men også give dig venskaber for livet. Både kost og fysisk træning vil også være en fast del af linjen, da disse elementer er vigtige for dig som gamer. Du får herved nemlig en bedre reaktionsevne og kan tænke klart i forskellige intense situationer.

Dette er foruden at nævne en studietur til Tjekkiet og San Fransisco! Her får du som elev mulighed for at se de store eSports tuneringer og opleve, hvordan det medrivende eSports miljø er helt tæt på de store scener.

Praktisk information

Adresse: Andaksvej 19, 4400 Kalundborg
Telefon: +45 59 50 72 99
E-mail: kontor@tfe.dk
Hjemmeside: www.tfe.dk

 

Vi udvalgte de bedste eSports efterskoler på Sjælland sådan

For at udvælge blandt de bedste eSports efterskoler på Sjælland, har vi gjort brug af grundig research. Her har vi udforsket nogle af de væsentligste elementer, som skaber en god eSports efterskole.

Disse har blandt andet været ting som for eksempel. Hvordan ser selve undervisning for linjen ud? Er der nogle specifikke eSports events, som linjen deltager i? Hvilke omstændigheder og faciliteter tilbyder efterskolen?

Desuden har vi også set mere generelt for efterskolen. Alle efterskoler er nemlig forskellige på hver sin måde, så du skal undersøge en masse for at find den rette for dine behov. Med dette sagt håber vi, at vi har hjulpet dig på vej til at finde en efterskole, som du ville synes om!

Forhåbentligt ser vi snart dig blandt eSports stjernerne.

Sjælland - Bedste eSports efterskoler 2021

OM Kristian

Kristian har spillet computer siden han som 6 årig fik sin første Commodore 64, herefter blev det PlayStation og Nintendo for til sidst at ende på en PC med Counter-Strike som det, der blev brugt mest tid på.

Skriv en kommentar