Anmeldelse af GTA 5 Expanded and Enhanced Edition

Kristian

UdviklerRockstar Games
TypeOpen World RPG
PlatformePS5, Xbox Series X/S
Udgivelsesdato15. Marts 2022
Hvad vi kunne lideTransformativ belysning
3 skarpe grafik modes
Korte indlæsningstider
Hvad vi ikke kunne lideIngen mods

Rockstar Games har lavet en ny version af fan-favoritten GTA V – GTA 5 Expanded and Enhanced Edition. Det udkom for første gang i 2013 og blev hurtigt det mest populære spil i verden. Der er før lavet forskellige versioner. Der kom blandt andet en bedre version til PS4, da denne konsol udkom.

Forbedret version til PS5

Du kan være helt sikker på, at versionen til PS5 er forbedret. Her er der skruet på en række forskellige faktorer, der gør hele oplevelsen bedre. Du skal ikke forvente at stå med et helt nyt spil i hænderne, da story mode og de grundlæggende ting i spillet stadigvæk er det samme. GTA 5 Expanded and Enhanced Edition giver spilleren en større medbestemmelse i forhold til de tekniske aspekter af spillet. 

Grafikken er op til den enkelte

Det nye spil giver dig, der spiller, en række af valg, som du skal træffe i forhold til grafikken. Du har forskellige valgmuligheder og kan blandt andet vælge imellem, om du vil have en høj FPS, hvor opløsningen i spillet så vil falde. Du kan også gøre det omvendt, hvis det er, hvad du foretrækker. 

Loading tid er blevet forkortet markant

Noget, som GTA V har fået meget kritik for, er dets lange loading tid. Det tager rigtig lang tid, når man bevæger sig rundt i spillet, hvor der skal loades ting. Her kan du komme til at bruge rigtig mange timer, men dette vil ikke komme til at ske i GTA 5 Expanded and Enhanced Edition. 

Det er noget, der er blevet fikset i den nye version. Det har helt sikkert også noget at gøre med, at PS5 har en bedre teknologi, der kan loade ting meget hurtigere end PS4 kan. Derfor kan du godt forvente, at du vil bruge meget mindre tid på at sidde i forskellige loading screens, når du vil spillet spillet eller mellem missioner. 

Det er altså den største og mest iøjenfaldende forbedring fra det originale spil. Det er en meget håndgribelig ændring og forbedring. 

En kendt klassiker der ikke er ændret så meget ved

Hvis du er stor fan af GTA 5, så vil du helt sikkert også godt kunne lide GTA 5 Expanded and Enhanced Edition. Spillene er nemlig mange steder ens. Det er de fleste steder kun tekniske ting, der udelukkende gør hele oplevelsen bedre. Historien fungerer på samme måde.

GTA Online i det nye spil

Spiller du meget GTA Online? Det er efterhånden det, som folk bruger deres tid på. Derfor har de også opnået rigtig meget i det. Du skal ikke være nervøs for at skulle starte forfra i GTA Online i det nye spil. Du kan nemt og hurtigt få overført din GTA Online karakter til din nye konsol og dit nye spil. Du skal derfor ikke til at starte forfra, hvis du køber GTA 5 Expanded and Enhanced Edition.

Derfor er spillet stadigvæk så populært

Der er mange gode grunde til, at GTA stadigvæk er meget populært. Det har en bundsolid story mode, men de sørger også for hele tiden at tilføje nye ting i GTA Online. På den måde føles spillet altid forholdsvis nyt, hvilket gør, at folk fortsætter med at spille det. 

Læs også vores anmeldelse af Star Wars: The Skywalker Saga

OM Kristian

Kristian har spillet computer siden han som 6 årig fik sin første Commodore 64, herefter blev det PlayStation og Nintendo for til sidst at ende på en PC med Counter-Strike som det, der blev brugt mest tid på.

Skriv en kommentar