Anmeldelse af LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Kristian

UdviklerTT Games
TypeOpen World RPG
PlatformePC, PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One, Switch
Udgivelsesdato5. April 2022
Hvad vi kunne lideMange forskellige karakterer
Kæmpe galakse
Stærkt combat system
Hvad vi ikke kunne lideHistorien 
Akavede mechanics somme tider

Lego Star Wars: The Skywalker Saga starter perfekt, og åbningsscenen vidner om et spil, der både er i balance og virkelig fungerer godt. Der er lagt stor vægt på det humoristiske og den sjove del af Star Wars-universet. Du kommer hurtigt i gang med historie, hvilket betyder, at du ikke skal bruge alt for lang tid på at komme ind i historien. 

Humoristiske cutscenes

Du kan godt gøre dig klar på, at humor spiller en meget stor rolle i de forskellige cutscenes i Lego Star Wars: The Skywalker Saga. Her er der lagt stor vægt på de scener fra filmene, der er blevet til memes. Det betyder, at der hele tiden er tilføjet et humoristisk element til de forskellige cutscenes, hvilket udviklerne virkelig har gået all in på. Det fungerer godt de fleste steder men ikke altid. 

Det er forskellige ting, men blandt andet at Obi Wan Kenobi spiser popcorn, før han ser Leias besked i “A New Hope”. Eller Kylo Ren der styrketræner, da han bliver kontaktet af Rey i “The Last Jedi”. 

Realistisk verden med figurer i LEGO

Det hele er blevet bygget af LEGO. Det giver derfor en fed nostalgisk følelse for de lidt ældre spillere, og en sjov og fed oplevelse for de nye. Alle figurerer og ting, der er interaktive, er nemlig bygget i LEGO. Det giver spillet et helt unikt look, som du ikke finder andre steder. 

Ellers er grafikken på resten af verdenen også rigtig god. Her ser hele verdenen meget realistisk ud, hvilket passer rigtig godt ind. Der er lagt stor vægt på de små detaljer i spillet, hvilket giver et godt aftryk på spillet som helhed. 

Du skal ofte ødelægge en masse ting af LEGO for at bygge det op igen eller finde små brikker rundt omkring til et større puslespil. 

Sjov og spændende kampsystem

Det er typisk forskellige slåskampe i 3D, hvor du skal slå en droidehær eller noget ligende. Det er tydeligt, at det store fokus ikke ligger på de helt store kampe. Det er nemlig altid forholdsvis nemme missioner, du skal ud på. Det er derimod historien og selve Star Wars-universet, som hele spillet drejer sig om. 

Rumkampe er en fed tilføjelse

En fed tilføjelse til spillet er, at du får lov til at styre dit helt eget rumskib. Her skal du i kamp ude i rummet, hvilket giver en sjov oplevelse og et lille afbræk fra landet og det, som man altid laver i spillet. Det fungerer rigtig godt. Du har mulighed for at flyve rundt og opdage ting i rummet. 

Spil med en ven i CO-OP

Lego Star Wars - The Skywalker Saga - Co OP

De første LEGO Star Wars spil er specielt kendt for det nemme og varmende CO-OP. Der er rigtig gode muligheder, når det kommer til at spille med en ven. Der kan nemt og hurtigt blive kørt en ekstra spiller ind, uden at der skal bruges en masse tid og energi på at få startet en ny bruger. Du ryger derimod direkte ind i spillet sammen med din ven. 

Der mangler dog online CO-OP i Lego Star Wars: The Skywalker Saga. Det er ikke så ofte, at folk sidder og spiller i samme rum. Det hele foregår derimod online, hvilket er en mangel i spillet. 

Klassisk spil der opfylder forventningerne

Du ved hvad du får med det her spil. Der er ikke de helt store overraskelser, men du vil helt sikkert ikke blive skuffet. Alle ens forventninger bliver opfyldt, hvilket resulterer i et gennemført og og sjovt spil. Du vil derfor helt sikkert få gode oplevelser med Lego Star Wars: The Skywalker Saga, hvis du vælger at købe det. 

OM Kristian

Kristian har spillet computer siden han som 6 årig fik sin første Commodore 64, herefter blev det PlayStation og Nintendo for til sidst at ende på en PC med Counter-Strike som det, der blev brugt mest tid på.

Skriv en kommentar