Bedste trådløs gamer mus

Kristian

reklamelinks
Ønsker du mere bevægefrihed, når du gamer? Så er en trådløs gamer mus noget for dig! Med den store udvikling inden for teknologien, vil en trådløs gaming mus i nogen tilfælde kunne erstatte din nuværende med ledning.

Hvis du gerne vil vinke farvel til ledningen på din gamer mus, så kan du med fordel kigge på de trådløse versioner. Det kan dog være svært at kende forskel på, hvilke fordele der er ved de to muligheder samt de mange andre aspekter.

Vi har derfor samlet de bedste trådløse gamer mus i 2024 lige her! Dertil finder du også en guide, som hjælper dig med at få styr på alle de vigtige aspekter vedrørende en trådløs gaming mus. Vi har faktisk også samlet fordelene og ulemperne nemt og overskueligt – så følg med!

1. Corsair Dark Core trådløs gamer mus

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Corsair Gaming Dark Core trådløs gamer musCorsair Gaming Dark Core trådløs gamer mus 2Corsair Gaming Dark Core trådløs gamer mus 3

Den første trådløse gamer mus på listen er fra Corsair, nemlig deres Corsair Dark Core. Denne mus er utrolig imponerende – og det er der flere grunde til!

Først og fremmest så har denne trådløse mus super komfortabel, især, hvis man spiller i længere perioder. Dertil er knapperne på Corsair Dark Core placeret meget smart og brugbart på selve musen. Der er i alt 8 knapper. Når vi taler trådløse gaming mus, så kommer vi ikke uden on responstiden, hvilket faktisk også er god på denne mus.

Det er dog en mus i den tunge ende, da den vejer 142 gram, hvilket også er normalt for de trådløse versioner, altså at veje lidt mere. Denne mus har desuden en høj præcision med 18.000 DPI og en optisk sensor.

Yderligere er det utrolig nemt at tilpasse musen via dens indstillinger, og så får du ovenikøbet også RGB-belysning, hvilket også komplimentere det overordnet design af musen. Altså et rigtig godt valg!

Specifikationer
➡️ DPI: 18.000
➡️ Sensor: Optisk
➡️ Antal knapper: 8
➡️ Vægt: 142 g


2. Logitech G502 LIGHTSPEED

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Logitech G502 trådløs gaming musLogitech G502 trådløs gaming mus 2Logitech G502 trådløs gaming mus 3

Næste stop er hos Logitech med deres Logitech G502 LIGHTSPEED mus, som er endnu en god kandidat her blandt de bedste trådløse gaming mus.

Hvis du gerne vil have en fremragende performance, så kan du med fordel overveje denne mus, som er blandt de bedste i klassen. Den er både super præcis, men også virkelig hurtig med sin optiske sensor og 16.000 DPI. Dertil vejer den kun 114 g, hvilket gør, at den er meget tæt på at konkurrere med de kablet versioner.

Når det kommer til antal knapper, så vil du på denne mus finde hele 11 knapper, som er fornuftigt placeret og let tilgængelige. Yderligere er musen også designet meget komfortabelt, hvorfor den også egner sig godt til korte såvel som længere spilsessioner. Med sine gummisider skaber denne trådløse mus også et godt grab, som gør det lettere at håndtere de intense gaming situationer.

Logitech G502 LIGHTSPEED finder derfor selvfølgelig en plads blandt nogle af de bedste muligheder

Specifikationer
➡️ DPI: 16.000
➡️ Sensor: Optisk
➡️ Antal knapper: 11
➡️ Vægt: 114 g


3. ROCCAT Kain 200 AIMO

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

ROCCAT Kain 200 AIMOROCCAT Kain 200 AIMO 2ROCCAT Kain 200 AIMO 3

Vi er nu kommet til et bud fra Roccat, hvilket er deres ROCCAT Kain 200 AIMO. Denne trådløse gamer mus er utrolig komfortable med et stilrent design.

Når du skal præstere i forbindelse med gaming, så er det meget vigtigt at komforten er i top, hvilket du for alvor får med denne trådløse mus. Du får selvfølgelig også en meget præcis mus med en optisk sensor samt 16.000 DPI.

Dertil er den udstyret med teknologi, som registrerer dit klik på knapperne endnu hurtigere! I alt finder du 6 knapper på denne mus, som faktisk kun vejer 105 gram – altså en meget let nu til trods for, at den er trådløs.

Samlet set er ROCCAT Kain 200 AIMO en stærk kandidat her blandt de bedste.

Specifikationer
➡️ DPI: 16.000
➡️ Sensor: Optisk
➡️ Antal knapper: 6
➡️ Vægt: 105 g


4. Corsair Harpoon trådløs gaming mus

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Corsair Harpoon trådløs gaming musCorsair Harpoon trådløs gaming mus 2Corsair Harpoon trådløs gaming mus 3

Corsair har endnu et bud på en af de bedste trådløs gamer mus, hvilket er deres Corsair Harpoon.

Sammenlignet med de andre muligheder, som vi har gennemgået ovenfor, så falder prisniveauet en smule, dog er dette stadig en rigtig god trådløs mulighed. Du får her en mus med optisk sensor og op til 10.000 DPI.

Selve musen er meget komfortabel og så er den virkelig let – faktisk vejer den kun 99 gram! Det er altså godt klaret for en trådløs mus. Udover at sørge for at musen er komfortabel, så gør designet med gummi på siderne også, at der er godt greb selv i intense situationer. Den er også udstyret med RGB-belysning, som tilføjer til designet.

Ikke desto mindre er Corsair Harpoon udstyret med 6 knapper og har en meget god responstid, tracking og præcision. Derfor en mus, som du ikke vil gå galt i byen med.

Specifikationer
➡️ DPI: 10.000
➡️ Sensor: Optisk
➡️ Antal knapper: 6
➡️ Vægt: 99 g


5. SteelSeries Rival 650

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

SteelSeries Rival 650SteelSeries Rival 650 2SteelSeries Rival 650 3

Turen er nu komme til SteelSeries og deres SteelSeries Rival 650, hvilket også er et rigtig godt bud.

Du får ikke blot meget høj præcision og god tracking, men en meget alsidig mus, som er virkelig komfortabel og god i de fleste situationer. Den vejer 121 gram, hvor du har muligheden for at tilpasse vægten. dertil har du 7 knapper, som alle er let tilgængelige og sidder brugbare steder.

SteelSeries Rival 650 benytter faktisk 2 sensorer, som begge to er optiske, hvilket skaber høj præcision og god tracking som nævnt. Yderligere finder du en høj DPI, nemlig 12.000.

Når det gælder designet, så er denne trådløs gamer mus også blandt de førende! F.eks. er dens RGB-belysning end kanon detalje, som i den grad gør, at musen skiller sig ud. Selvfølgelig sørger designet også for, at du er komfortabel – selv i længere spilsessioner.

Alt i alt et virkeligt godt valg!

Specifikationer
➡️ DPI: 12.000
➡️ Sensor: Optisk
➡️ Antal knapper: 7
➡️ Vægt: 121 g


6. Havit HV-MS978GT

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Havit HV-MS978GTHavit HV-MS978GT 2Havit HV-MS978GT 3

Hvis du leder efter en god gamer mus, men prisen skal være lav, så er Havit HV-MS978GT en virkelig god mulighed! Det er en billig trådløs gamer mus, dog får du virkelig meget værdi for pengene!

Udover den lave pris, så er der også andre fordele ved denne trådløse mus, f.eks. fungere gummisiderne rigtig godt i forbindelse med at stabilt greb. Dertil er det en gamer mus med udemærket præcision og tracking via optisk sensor og 2.400 DPI.

Havit HV-MS978GT har i alt 6 knapper og vejer 120 gram. Dertil er den udstyret med LED-lys, hvilket også skaber et lækkert design. Hvis du derfor er på et budget og gerne vil have en billig trådløs gamer mus, så kan denne mus være en god mulighed for dig.

Specifikationer
➡️ DPI: 2.400
➡️ Sensor: Optisk
➡️ Antal knapper: 6
➡️ Vægt: 120 g


7. Razer Mamba trådløs gamer mus

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Razer Mamba trådløs gamer mus 2Razer Mamba trådløs gamer mus 3Razer Mamba trådløs gamer mus

Den næste mus på listen er fra et endnu et velkendt brand, nemlig Razer. Her skal vi kigge på deres trådløse Razer Mamba.

Vi er altså kommet til endnu et stærkt bud på et produkt, som er blandt de bedste trådløs gamer mus. Ved Razer Mamba får du en meget god responstid og derfor næsten ikke noget lag, hvilket er en kæmpe fordel. Yderligere er musen meget let, da den nemlig kun vejer 106 gram. Igen er dette ret lavt for en trådløs mus. Selve batterilevetiden på denne mus er også i top.

Designet understøtter både en høj komfort, som gør du kan game lige så længe du lyster. Dertil er det super stilrent og meget minimalistisk – dog med de “sædvanlige” Razer detaljer.

Angående præcision, hastighed og tracking, så er vi også i top-klassen! Musen har en optisk sensor og dertil 16.000 DPI, som sørger for, at du får en høj præcision og hastighed. Derfor kan Razer Mamba altså sagtens anbefales.

Specifikationer
➡️ DPI: 16.000
➡️ Sensor: Optisk
➡️ Antal knapper: 7
➡️ Vægt: 106 g


8. Logitech G PRO

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Logitech G PROLogitech G PRO 2Logitech G PRO 3

Der er allerede mange, som kender musen, som vi skal se på nu. Det er endnu en model fra Logitech – det er deres berømte Logitech G PRO model.

Det første vi skal se på, ved denne trådløse mus, er vægten, da den kun vejer 80 gram! Det er altså helt vildt, når man taler om en trådløs gaming mus. Så hvis du ønsker en meget let mus, så er dette klart en god mulighed.

Yderligere er denne mus designet til at tilbyde de nødvendige ting vedrørende gaming til et top-niveau, men har ikke en masse ekstra, dog har den faktisk 7 knapper. Logitech G PRO tilbyder kanon god tracking og meget høj præcision samtidig med en hurtig hastighed. Dette gøres via en optisk sensor med høj DPI nemlig 16.000.

Hvis man kaster blikket mod batteritiden, så vil du også se, at Logitech G PRO vil have en lang batteritid, som er en fordel for dig, som nyder længere spilsessioner. Igen et kanon godt valg af trådløs mus!

Specifikationer
➡️ DPI: 16.000
➡️ Sensor: Optisk
➡️ Antal knapper: 7
➡️ Vægt: 80 g


9. Razer Lancehead trådløs gamer mus

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Razer Lancehead trådløs gamer musRazer Lancehead trådløs gamer mus 2Razer Lancehead trådløs gamer mus 3

Vi er næsten nået til enden af listen, men inden vi kommer til den sidste trådløse mus på listen, så skal vi lige omkring Razer Lancehead.

Designet på denne udstråler i den grad gaming – både formen, men også RGB-belysningen. Men det er ikke kun designmæssigst, at denne mus er at foretrække. Razer Lancehead sørger nemlig for høj præcision samt god tracking. Musen er udstyret med en laser sensor og har 16.000 DPI, hvilket udgør en kanon trådløs gaming mus.

Yderligere er den udstyret med hele 9 knapper og vejer 111 gram, hvilket er ganske udemærket for en trådløs mus. Razer Lancehead er også bygget, så den er meget komfortabel, hvilket gør, at du kan spille i både længere og kortere spilsessioner. Alt i alt vil det sige, at det er et rigtigt godt valg.

Specifikationer
➡️ DPI: 16.000
➡️ Sensor: Laser
➡️ Antal knapper: 9
➡️ Vægt: 111 g


10. Corsair IRONCLAW

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Corsair IRONCLAWCorsair IRONCLAW 2Corsair IRONCLAW 3

Vi runder listen af med Corsair IRONCLAW, som er endnu en trådløs mus, som udstråler gaming!

Med sine hele 10 knapper er denne mus rigtig god i forbindelse med MMO-spil, dog fungere den ikke udelukkende godt i forbindelse med denne, men også FPS-spil. Den har nemlig en høj præcision og god tracking med sin optisk sensor og helt op til 18.000 DPI!

Det er dog en mus i den tunge ende, da den vejer 130 gram. Derfor skal du overveje, om du helst vil have en tung eller let mus. Designet på musen sørger dog for, at du er komfortabel, når du spiller. Dertil er det også nemt at nå de forskellige knapper.

Specifikationer
➡️ DPI: 18.000
➡️ Sensor: Optisk
➡️ Antal knapper: 10
➡️ Vægt: 130 g


Guide til en trådløs gamer mus

Var der nogle muligheder, som fangede din interesse? Hvis du har brug for lidt yderligere information om trådløse muse, så sørger vi selvfølgelig også for, at du bliver dækket ind. Det kan nemlig være et svært valg, da der er mange forskellige aspekter, som du skal holde styr på.

I denne guide kommer vi omkring de vigtigste aspekter i forbindelse med valget af trådløs gaming mus. Disse elementer er blandt andet ting som:

  • Fordele og ulemper ved en trådløs mus
  • Typen af sensor
  • Batteritiden på den trådløse mus
  • Følsomhed (sensitivity)
  • Responstiden
  • Antallet af programmerbare knapper

Lad os dog først starte med at se på, hvad en trådløs mus til gaming egentligt er.

Hvad er en trådløs gamer mus?

Kort og godt så er en trådløs gaming mus, som navnet indebærer, en mus beregnet til gaming, som ikke har nogen ledning. Og hvad betyder det så?

Jo, at den er beregnet til gaming, vil sige, at den har en række specifikke komponenter, som gør at musen er velegnet til gaming. Dette er blandt andet features såsom programmerbare knapper, hurtig responstid, høj DPI osv. Alle disse elementer kommer vi ind på senere.

Det andet element, hvilket er det trådløse, giver lidt sig selv. Det har dog også nogle fordele, hvilket blandt andet er en øget bevægefrihed. Både fordelene såvel som ulemperne kommer vi ind på nedenfor. Her har du f.eks. ikke brug for en af de bedste mouse bungee til at holde sytr på ledningen.

Fordele og ulemper ved en trådløs gaming mus

For at gøre fordelene og ulemperne meget overskuelig for dig, har vi først samlet et overblik herunder, hvorefter vi beskriver dem ydereligere efterfølgende:

FordeleUlemper
✅ Øget bevægefrihed❌ Risiko for input lag
✅ Pænere set-up❌ Øget vægt
✅ Teknologisk udvikling❌ Batteri eller opladning

Mere om de forskellige fordele og ulemper

Lad os starte med fordelene! Først og vigtigst er den øget bevægefrihed, som du får, når du benytter en trådløs gamer mus. Dette er især en fordel til dig, som spiller en del spil, hvor det kræver store bevægelser. Her er en god gamer musemåtte også anbefalet.

En anden fordel ved en trådløs version er, at denne typisk vil se bedre ud som en del af dit gaming set-up. Med det menes der, at du vil undgå at have så mange ledninger ved dit set-up, hvilket kan se rodet og forstyrrende ud. Dog er dette mere for at kæle for detaljerne.

Vedrørende den teknologiske udvikling så er dette todelt. På den ene side, er det en fordel, da ved hjælp af de teknologiske fremskridt kan nogle trådløse gamer mus faktisk hamle lidt op med dem med ledninger. Her tænker vi på elementer som delay, hvilket er blevet formindsket hen over årene. Dog er vi ikke nået til et punkt endnu, hvor de trådløse versioner er lige så gode som dem med ledning.

Med dette hopper vi til ulemperne, hvilket som det første netop er risikoen for input lag. Når du benytter en trådløs mus, så vil du godt kunne opleve input lag, når du spiller. Det kan i værste fald gå udover din performance.

De fleste kan godt lide at spille med en let mus, da det kan øge bevægehastigheden blot en smule. Dog vil du opleve at en trådløs gamer mus er tungere, hvilket skyldes batterierne. Det kan være en ulempe for jer, som ønsker en let mus.

Dertil er endnu en ulempe ved batterierne nemlig at de kan løbe tør eller skal lades. Det er især en ulempe for jer, som spiller meget, da musen derved skal lade ofte. Andre ulemper kunne være prisen, som typisk vil være højere end ved en almindelig gamer mus og dertil at en eventuel lader station vil kræve plads på bordet.

Derfor er det vigtigt, at du overvejer, hvor meget fordelene vægter i forhold til ulemperne!

Sensor: Valget mellem laser og optisk

Når det kommer til sensor-typer, så er der grundlæggende to valg: enten vælger du en trådløs mus med laser-sensor, ellers vælger du en med optisk-sensor.

Begge type sensorer fungerer egentligt ved, at der faktisk er indbygget en såkaldt “CMOS-billedsensor”. Denne sensor bruger musen til både at analysere den overflade, som den bevæger sig på, men faktisk også den hastighed, som den bevæger sig med. Den tager flere tusinde billeder i sekundet!

Forskellen ligger faktisk i, hvordan den trådløse mus (eller med ledning) oplyser den overflade, som den bevæger sig på. Laser-sensor benytter – rigtigt gættet – en laser, hvorimod den optiske-sensor benytter LED lys.

Vedrørende følsomheden, som er vigtigt vedrørende gaming, så er forskellen ikke så stor. DPI, som er en måde at måle følsomhed er dog typisk størst ved laser-sensor. Dog er det sjældent, at du for brug for et ultra højt DPI-niveau. Derfor er forskellen her ikke så væsentlig. Vi kommer nærmere ind på DPI senere.

Præcision

Med præcision menes der, hvor god musen er til at analysere overfladen. En lasermus virker på langt de flest overflader og er meget præcis, men nogle gange for præcis. Derfor kan den have problemer, når du når til kanten af musemåtten. Laser har som nævnt også en fordel, hvis du er vild med de allerhøjeste DPI.

Ved den optiske-sensor skal du være opmærksom på overfladen, hvis den f.eks. er af glas, kan denne mus nemlig ikke bruges. Det skyldes nemlig refleksionen af lyset. Dog er den meget præcis, når du benytter en god musemåtte. Faktisk er de optiske sensor mere præcise og pålidelige, hvorfor de som regel foretrækkes af gamere. Dog har denne type ikke en stor fordel, så du kan sagtens benytte en laser-sensor.

Batteritid på en trådløs gamer mus

Noget som har stor betydning for en trådløs gamer mus, er selve batteritiden. Der er meget forskelligt, hvor lang en batteritid de forskellige mus har. Faktisk kan de med den korteste batteritid faktisk kun benyttes i nogle få timer, før den skal oplades.

I modsætning til ovenstående så kan du faktisk også finde nogle trådløse mus, som har en meget lang batteritid. Faktisk har vi set nogle eksempler på dette, hvor den kan holde i op til hele 50 timer!

Batteritiden er langt fra ligegyldig. Den ændrer ikke på selve din performance, men det kan være vanvittigt irriterende, hvis den går ud midt i et godt game. Samtidig er der ingen, som ønsker at lade deres mus hele tiden.

Følsomhed (DPI)

Vi har været lidt inde på følsomheden før ved snakke om optisk- vs laser-sensor. Desto højere DPI desto højere kan du skrue op for følsomheden – og omvendt. Som nævnt tilbyder de fleste trådløse gaming mus meget høje DPI-indstillingsmuligheder. Det er dog sjældent, at du får brug for disse høje DPI-indstillinger.

Hvis du gerne vil have en lav DPI, så er dette selvfølgelig også en mulighed på disse type muse. Typisk vil du gerne have høj DPI, hvis du vægter det at kunne bevæge dig og se dig omkring hurtigt. Dette kommer dog også med en bekostning. Når du er hurtig til at bevæge bl.a. dit sigte og vende dig rundt, så er du typisk også mere upræcis. Det er nemlig kun er små bevægelser, du skal lave, før at musen reagere meget på det.

Responstid

Responstiden er nok en af de første ting, som vi ser efter, når vi kigger på en god trådløs gamer mus. Det handler nemlig om, hvor god eller hurtigt musen reagerer på de bevægelser, du laver.

Faktisk kan responstiden både være afgørende for din spiloplevelse og performance. Helt optimalt vil ønsker du en responstid på omkring 1 millisekund. Du kan dog også benytte en mus, som har en lidt langsommere responstid. Vi anbefaler her, at du blot vælger en, som har en responstid på under 2 ms.

Programmerbare knapper

Dit tastatur er ikke det eneste der har programmerbare taster, faktisk har en mus det også. Hvis du gerne vil vide mere om tastaturer, så kan du læse vores gamer tastatur test ved at følge linket.

Mange tror fejlagtigt at en trådløs gaming mus kun har to eller tre knapper, men de kan faktisk have flere! Om du skal vælge en version med mange programmerbare knapper, kommer an på den type spil du spiller. Hvis du har brug for mange genveje, så er det klart en fordel at vælge en med flere programmerbare knapper.

Disse type spil kunne f.eks. være Fortnite eller League of Legends. Hvis du derimod spiller CS:GO, så er det måske ikke nødvendigt med et utal af disse programmerbare knapper.

Bedste trådløs gaming mus

Når du skal finde den bedste trådløse gamer mus til dine behov, så er det altså disse forskellige faktorer her på siden, som du skal holde øje med. En ting vi faktisk ikke har nævnt, er at musen skal selvfølgelig ligge godt i hånden og følelse behagelig, når du spiller.

Den bedste trådløse gaming mus er meget individuel fra person til person. Det kommer nemlig også kan på præferencer i forbindelse med de udseendemæssige ting – f.eks. belysning. Dertil handler det også om typen af spil, du kan lide at spille. Her er de programmerbare knapper vigtige, som vi talte om ovenfor.

Vi har på siden samlet et masse gode kandidater til den bedste trådløse gamer mus, så vi håber du kan finde en der matcher dine ønsker. Dertil håber vi selvfølgelig, at denne guide har været behjælpelig med at belyse de vigtige elementer.

Billig trådløs gamer mus

Er en billig trådløs gamer mus også en god mus? Det korte svar er ja. Du skal dog huske, at du nogle gange går på kompromis med specifikationer, når du går ned i pris. En billig trådløs gamer mus kan selvfølgelig være fint for dig som lige er begyndt til gaming, eller som ikke går op i at have de bedste specifikationer.

Dog bør du som huskeregel holde øje med, at musen stadig har en udemærket responstid, det antal knapper du skal bruge og at den kan tilbyde en høj nok følsomhed. Hvis ikke, så kan det godt betale sig at fra vælge en meget billig trådløs gaming mus for en, som koster lidt mere. Det handler dog om at kende sine behov.

FAQ-sektion

🎮 Er der andre ting jeg skal overveje end ledningen?

Med eller uden ledning er blot et af de aspekter, som du skal tage højde for, når vu vælger mus. Selvom du f.eks. har valgt en trådløs gaming mus, så bør du stadig se på andre vigtige elementer såsom følsomheden, responstiden samt hvilke type sensor musen har.

Lyder dette kompliceret? Så bare rolig, vi gennemgår alle elementerne og mere til her på siden. Når du har styr på dette, så er du klar til at vælge den bedste trådløse gamer mus.

🎮 Hvad koster en trådløs gamer mus?

Prisen på en trådløs gamer mus varierer alt efter, hvilke specifikationer du ønsker. Det vil sige antal programmerbare knapper, følsomhed, sensor m.v. Når det er sagt, vil prisen normalt ligge på omkring 500 kr. til 1.500 kr.

Som du kan se, er dette er relativt stort interval, hvilket skyldes mulighederne for de forskellige specifikationer. Dog kan du også være heldig at finde en billig trådløs gamer mus, der koster mindre end dette. Modsætningsvist vil du også have mulighed for at finde en endnu dyrere version.

🎮 Hvilke fordele er der ved en trådløs version?

Den klart største fordel ved at benytte en trådløs gaming mus, er at du har en øget bevægefrihed. Det vil sige, at du på inden måde er begrænset af en ledning. Dette gælder, hvad enten den har sat sig fast og trækker i musen, eller om du blot støder på den, når du gamer.

Endnu en fordel er “looket” af dit gaming set-up. En trådløs version tilbyder typisk et mere “clean look”, da der ikke er ledninger, som virker forstyrrende. Desuden er – i nogle tilfælde – teknologien næsten så god, at den kan hamle op med versioner, som har ledninger.

🎮 Hvad er den bedste trådløse gaming mus?

Når det kommer til den bedste trådløse gamer mus, så afhænger det meget af personen, som skal benytte denne. Spiller du mange spil, som kræver stor bevægefrihed? Har du brug for den hurtigste responstid? Hvor mange programmerbare knapper har du brug for?

Dette er blot nogle af de spørgsmål du bør stille sig selv, inden du vælger blandt de mange muligheder. Prisen er selvfølgelig også relevant! Først når du har overvejet ting som disse, kan du bedømme, hvilken der er den bedste trådløse gaming mus.

Kategorier Mus

OM Kristian

Kristian har spillet computer siden han som 6 årig fik sin første Commodore 64, herefter blev det PlayStation og Nintendo for til sidst at ende på en PC med Counter-Strike som det, der blev brugt mest tid på.