2-i-1 bærbar – Produktivitet møder fleksibilitet

Kristian

reklamelinks

Med en såkaldt 2-i-1 bærbar, kan du nyde computerens kræfter til produktion og gaming, som er kombineret med en tablets brugervenlighed og komfort. Denne særlige laptop tablet med touch skærm udgør nemlig en fleksibel hybridmaskine, der både egner sig til arbejde og underholdning!

Lyder det for godt til at være sandt – og tænker du, der må være en ulempe? Umiddelbart ikke! For den moderne 2-i-1 computer er typisk udstyret med en god processor, et godt grafikkort og hurtige RAM. Du kan dermed rent faktisk sidde i et tungt redigeringsprogram det ene øjeblik, og slå fødderne op på bordet og se Netflix fra en fuldblods tablet med touch skærm det næste!

Her får du 5 gode bud på en fremragende 2-i1 bærbar – inklusiv vores bedste bud på en 2-i-1 bærbar til gaming, naturligvis!

Lenovo Yoga 9

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Screenshot 4
Screenshot 2
Screenshot 3

Lenovos populære Yoga-serie indeholder nogle af markedets bedste – og flotteste! – 2-i-1 computere.

Det første du bemærker ved denne bærbare, vil dog med stor sandsynlighed være det smukke design og byggefølelsen i aluminium. Computeren oser langt væk af solid kvalitet – og den har tilmed specs, som matcher det ambitiøse ydre!

Maskinen er udstyret med en 11-generations i7 Intel processor, tilhørende Iris Xe grafikkort, 16 GB RAM og en dejlig stor 512 GB SSD harddisk. Kombineret med en touch screen, med et 1920 x 1080 (full HD) display, er du garanteret fuld nydelse fra en hurtig og visuelt imponerende computer.

Men der er faktisk mere end ’bare’ dét at komme efter! Denne Yoga 9 model har nemlig imponerende batterilevetid, så du både kan arbejde længe uden en strømforsyning nær dig ELLER nyde timevis af underholdning, hvis du roterer skærmen og bruger maskinen som en tablet. Her kan du tilmed høre lyden fra dine yndlingsserier fra en innovativ drejelig soundbar til tredimensionel lyd – leveret fra det glimrende Dolby Atmos® højttalersystem.

Bemærk at der også medfølger en genopladelig Lenovo Active Pen, som kan lades hurtigt med ’quick pen’ opladningsfunktionen, der er indbygget i computeren.

Værd at fremhæve:

➡️ Høj ydeevne

➡️ Forrygende design, feel og batterilevetid


Lenovo IdeaPad Duet Chromebook

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Lenovo IdeaPad Duet Chromebook
Lenovo IdeaPad Duet Chromebook2
Lenovo IdeaPad Duet Chromebook3

Hvor Lenovos Yoga 9 model ligger i den noget højere ende af prisskalaen, får du her et godt bud på en 2-i-1 bærbar, som kombinerer Chromebook konceptet med en tablet.

Hvis du har et mindre budget, men stadig gerne vil have en 2-i-1 computer, er dette et meget kvalificeret bud!

Selve skærmstørrelsen er på 10.1”i en FHD 1920 x 1200 opløsning, og det er selvfølgelig en touch skærm. Maskinens størrelse gør Lenovos IdeaPad Duet Chromebook til en letvægtsløsning, som er yderst transportabel. Du kan nemt finde plads til den i din taske, og den er praktisk at tage frem, mens du er på farten.

I forhold til at bruge denne model under netop transport, rejser og lignende, får du glæde af batterilevetid på helt op til 22 timer! Du kan med andre ord nyde timevis af underholdning eller sidde koncentreret og løse dine arbejdsopgaver – uden frygt for at skærmen går i sort. Dette opvejer heldigvis lidt for, at oplader og stik til høretelefoner deler indgang og ikke kan anvendes med kabel samtidig. Heldigvis kan du stadig bruge dine høretelefoner trådløst.

Bemærk! Da der er tale om en Chromebook, skal du ikke forvente at kunne løse tunge opgaver eller spille krævende spil på computeren. Den har til gengæld en fremragende balance mellem underholdningsredskab og arbejdsmaskine til tekstproduktioner, præsentationer, almindelig programmering etc. 

Værd at fremhæve:

➡️ Rigtig stærkt prispunkt

➡️ Fleksibel og transportabel


Dell XPS 13

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Dell XPS 13 9310 2in1
Dell XPS 13 9310 2in1 1
Dell XPS 13 9310 2in1 2

Dell har altid haft ry for at sætte en tårnhøj standard med deres computere. Denne Dell XPS 13 2-i-1 bærbare er ingen undtagelse!

Computerens design og produktfølelse er ekstremt god, ikke mindst takket være et lækkert aluminiumskabinet. Maskinen er tynd (14,8 mm på tykkeste punkt) og så vejer den kun 1,7 kg.

Derudover kan vi rigtig godt lide, at tastaturet går næsten helt ud til siderne, så der ikke er spildplads. Det giver samtidig følelsen af et større tastatur, hvilket modvirker den forkrampede følelse, som ellers kan opstå på andre modeller med samme skærmstørrelse. Og netop skærmen er da også en fornøjelse at se på. Den vanvittigt imponerende 4K Ultra HD 3840 x 2400 (WQUXGA), 60 Hz touch screen har livagtige farver – og så er lysstyrken rigtig god! Det betyder blandt andet, at du f.eks. sagtens kan arbejde ved 50% lysstyrke frem for 100%, hvormed du sparer på batteriet. Batteriet er i øvrigt ganske glimrende og klarer let en dags almindelig brug.

Men nok om design, skærm og batteri. Hvad med ydelsen? Denne Dell XPS 13 model er udstyret med en Intel® Evo™-platform. Maskinen har en 11-generations Intel® Core™-processor og Intel® Iris® Xe-grafikkort. Det sikrer hestekræfter og visuel elegance til dine opgaver eller sågar dit billede- eller videoredigeringsarbejde samt spil.

Du får med andre ord en kraftfuld og højt ydende maskine i suverænt design. Det er en af de dyrere 2-i-1 bærbare, men kvaliteten er også i den absolutte topklasse.

Værd at fremhæve:

➡️ Suverænt design, produktfølelse og skærm

➡️ Imponerende ydeevne


Acer Spin 5

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Acer Spin 5 1
Acer Spin 5 2
Acer Spin 5

Acer Spin 5 kombinerer en let og slank computer med en god touch screen og, høj ydeevne og god batterilevetid.

Denne 2-i-1 computer er udstyret med en i5 processor, 16 GB RAM og en stor 512 GB SSD harddisk. Grafikken er leveret af Iris Xe og skærmen er 13,5” med en opløsning på 2256 x 1504. Batteriets runtime er testet til 14 timer, så du kan med andre ord nyde de gode specs og arbejde med maskinen i længere tid ad gangen.

Fordi du får glæde af en fuldt roterbar skræm, og en maskine på kun 1,2 kg, er Acer Spin 5 fantastisk som tablet. De klare farver i skærmen og den optimerede DTS®-lyd leverer en fremragende ramme til dine favoritfilm- eller serier. 

Den flotte model fra Acer har tilmed et praktisk 3:2 billedformatsforhold, som gør det til en fornøjelse at tage noter på maskinen. Dét – og indbygget tastaturbelysning – gør det til en meget oplagt computer for især studerende.

Værd at fremhæve:

➡️ Yderst transportabel 2-i-1 laptop

➡️ Forrygende design, feel og batterilevetid


Microsoft Surface Book 3 – BEDST TIL SPIL!

Bedømmelse: ⭐⭐⭐⭐⭐

Microsoft Surface Book 3

Det er svært ikke at lade sig blæse bagover, når man sidder med en Microsoft Surface Book 3 i hænderne! Kombinationen af hastighed, plads, grafik og produktkvalitet er ganske enkelt i topklassen.

Og med mulighed for helt at frakoble skærmen og anvende den som en ren tablet, er Surface noget nær den optimale 2-i-1 computer til selv de mest forventningsfulde brugere – eller virksomheder.

Denne Surface Book 3 model kommer med en i7 processor, 512 GB SSD harddisk og 32 GB RAM. Som noget særligt er der dog også et NVIDIA GeForce GTX 1650 grafikkort i modellen, hvilket sidder som en separat enhed og altså ikke er sammenkoblet som en onboard løsning. Det sikrer bedre ydeevne – til glæde for dig, der vil redigere billeder, video eller game på dette vidunder af en 2-i-1 bærbar.

Se også: Vores anbefalinger til gamer bærbarer

Surface Book 3 har desuden et fremragende keyboard i fuld størrelse, som gør det til en god oplevelse at arbejde længe på den for studerende eller den ansatte i en virksomhed.

Set fra underholdningsperspektivet får du en dejligt følsom touch skræm, som har opløsningen 3000 x 2000 – 267 ppi. Lyden er fra suveræne Dolby Atmos® og maskinens vægt er total set blot ca. 1.6 kg. Samtidig får du en batterilevetid på op til 15,5 timer. Du kan med andre ord trække mange timer ud af Surface Book 3, hvad end du bruger den som almindelig computer eller som en underholdningsenhed i form af en tablet.

Microsoft Surface Book 3 er ikke en billig laptop tablet, men den er bestemt også et af markedets allerskarpeste bud på en 2-i-1 computer til den mest kræsne bruger. 

Værd at fremhæve:

➡️ Smukt design og en gennemgående følelse af høj kvalitet

➡️ Glimrende ydeevne og separat grafikkort fra GeForce


2-i-1 bærbar – her er fordelene!  

Den store fordel ved en 2-i-1 bærbar er, at den samler funktionaliteten fra en tablet og en bærbar computer.  Dermed får du en kraftfuld maskine, som tilmed har en høj grad af fleksibilitet.

Fleksibilitet

Fleksibilitet er et ord, som går igen flere gange igennem denne artikel om 2-i-1 laptops. Men det forholder sig unægtelig sådan, at denne produkttype reducerer behovet for flere forskellige enheder. Hvad end du vælger en model, hvor du kan vende skærmen 360 grader rundt eller helt kan tage den af, får du en maskine, som giver din computer form som en tablet.

Batteritid og hurtig opstart

Med til den smarte egenskab i form af roterbarhed eller aftagelig skræm, får du lang batteritid og lynhurtig opstart. Det gør, at du også får samme øjeblikkelige tilgængelighed, som du kender fra tabletten – dog på en maskine med muskelstyrke som en bærbar (eller Chromebook).

Batteritiden og den hurtige opstart betyder, du let kan tage maskinen frem i bussen, når du skal notere noget hurtigt osv.

Design og vægt

Det ville være en dårlig tablet, hvis den vejede op imod 3 kg, hvilket nogle almindelige bærbare gør. Derfor er 2-i-1 computere bygget mod øje for let vægt og desuden lækkert design.

OM Kristian

Kristian har spillet computer siden han som 6 årig fik sin første Commodore 64, herefter blev det PlayStation og Nintendo for til sidst at ende på en PC med Counter-Strike som det, der blev brugt mest tid på.

Skriv en kommentar