De bedste nye spil i 2022 – Vores top 10

Kristian

Er du på udkig efter nye spil i 2022? Så kommer der her 10 af de bedste nye spil i 2022. Det er alle spil, som du ikke vil gå glip af. Nogen er allerede udgivet, hvor andre kræver lidt mere tålmodighed. 

Der er noget til enhver smag, så hvis du er meget kræsen i forhold til dine yndlingsspil, så vil du helt sikkert kunne finde et spil, som du får lyst til at prøve. Listen er beskrivende og vil give dig et fint indblik i mange spil på kort tid. Du kan derfor med fordel tage et kig på d bedste nye spil i 2022, hvis du leder efter dit nye spil til de lange weekender med vennerne eller alenetid i hverdagene. 

GTA 5 Expanded and Enhanced Edition

maxresdefault

Er du den store GTA-fan? Så er der gode nyheder til dig. Rockstar Games udgiver nemlig en ny og bedre version af GTA V. Her er der blevet skruet på de tekniske aspekter af spillet, hvilket giver dig en helt ny oplevelse af spillet. Du kan derfor få vækket din gamle bankrøver eller bilentusiast på ny i GTA 5 Expanded and Enhanced Edition. Spillet blev udgivet 15. Marts 2022. 

Spillet lykkedes i høj grad med den nye belysning og de mekanikker omkring det. Her har du som spiller stor indflydelse på, hvordan du oplever den sprudlende by Los Santos, som spillet foregår i. 

Spillet udkommer på følgende platforme: PS5 and Xbox Series X/S.

Læs hele vores anmeldelse af GTA 5 her


LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Lego Star Wars - The Skywalker Saga

Er du ved at være lidt træt af alle de nye ting i Star Wars universet? Nej vel? Heller ikke os. Tværtimod. Vi elsker det. Det er som en drøm, at der bliver udgivet et nyt LEGO Star Wars spil, der dækker over alle 9 film i universet.

Der er her mulighed for at spille med en masse forskellige og sjove karakterer, hvilket gør spillet friskt og nyt hele tiden. Du kan også se ikoniske steder fra filmene i spillet, hvilket vil få en hver fan op af stolen. Det udkom 5. April 2022. 

Der er en fed grafik, hvilket fungerer rigtig godt med alle de forskellige ting, der er bygget i LEGO. Det giver en helt unik og speciel følelse for rigtig mange, når de sidder med et LEGO Star Wars-spil. Denne følelse giver dette spil også. 

Spillet er fyldt med sjove og humoristiske cutscenes, hvilket gør spillet let at komme igennem, da der ikke er en kedelig sekvens. 

Spillet udkommer på følgende platforme: PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Switch, PC.

Se hele vores anmeldese af LEGO Star Wars: The Skywalker Saga


Elden Ring

Elden Ring anmeldelse

Vil du gerne have et spil, der virkelig vil udfordre dig? FromSoftware har igen lavet et helt unikt og meget svært spil. Spillet foregår i fiktionslandet “Lands Between”, hvor du skal kæmpe dig igennem en masse forskellige udfordringer i håbet om at blive den nye Elden Lord. 

Det kan ved første indtryk virke som en helt masse andre spil, der er fyldt med ligegyldige missioner og en historie, der er endnu mere ligegyldig. Det kan du dog godt glemme alt om. Den populære forfatter George RR. Martin har nemlig været med til at skrive historien. Det ender derfor ud i en fantastisk verden, der vækker alle ens nysgerrige sanser. 

Styringsmekanikkerne er bundsolide og sikrer dig, at du kan bruge alle de forskellige våben i spillet på en sjov og spændende måde. Hvis du er helt ny til konsol eller computerspil, så er det vigtigt at vide, at Elden Ring kan være meget udfordrende og svært at gennemføre, men det er helt klart et af de bedste nye spil i 2022.

Spillet udkommer på følgende platforme: PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S and Xbox One.

Læs hele vores anmeldelse af Elden Ring her


Dying Light 2: Stay Human

Dying Light 2 Stay human

Her får du virkelig et klasse zombiespil. Spillet udkom 4. februar i 2022. Det er et virkelig godt zombiespil. 

Spillet foregår 20 år efter det første spil, hvor du skal spille som den overlevende Aiden Caldwell. Her skal du opklare forskellige mysterier om hans fortid og hemmeligheder. Du skal finde din søster i spillet, hvor du skal bevæge dig rundt i en svær og hård verden. 

I din søgen efter din søster vil du støde på det sidste sted, hvor der er menneskelig civilisation. Her skal du selv beslutte, om du vil blive og hjælpe eller gå din egen vej. Der er igennem hele spillet stor fokus på dine valg og de konsekvenser, som de har for dig.

Spillet udkommer på følgende platforme: PC, Nintendo Switch, PS5, PS4, Xbox Series X/S and Xbox One.

Læs hele vores anmeldelse af Dying Light 2: Stay human


Two Point Campus

two point campus

Har du nogensinde drømt om at designe dit eget college? Det kan du nu med Two Point Campus, der udkommer 9. August 2022. Her skal bygge din egen skole og lede den. 

Du har utallige af muligheder, når det kommer til at lave dit helt eget personlige college. Så det handler blot om at finde den stil, som du bedst kan lide. Du vil også komme til at betyde rigtig meget for hverdagen på dit college, da du selv skal sørge for, at det hele fungerer, som det skal.

Hvis du godt kan lide at bygge og designe dine egne ting, så vil det her helt sikkert være et spil for dig. Det byder på mange forskellige udfordringer, du helt sikkert synes er sjove at løse. Du skal derfor ikke være bange for at mangle ting at lave i spillet. Du kan altid forbedre din skole, hvilket giver dig uendeligt mange muligheder. 

Spillet udkommer på følgende platforme: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, PC.


Saints Row

saints row

Saints Row kommer med en komplet reboot af spilserien. Her har du fået til opgave at bygge The Saints op fra grunden igen, hvor du spiller som Boss med en lille gruppe af venner. Det udkommer 23. August i 2022. 

Dine beslutninger vil aktivt få indflydelse på, hvordan dit crew vil komme til at se ud. Du skal derfor tænke dig godt og grundigt om, når du spiller spillet. Du kan altså blive alt fra våben-smugler til en, der sælger stoffer. Det hele handler om, hvordan du træffer dine valg. Dine valg vil helt sikkert også påvirke byen Santo Ileso, som spillet foregår i. 

Spillet udkommer på følgende platforme: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, PC.


Gotham Knights

gotham knights

WB Games Montreal arbejder lige nu på et nyt Batman-spil, der har planlagt udgivelse den 25. oktober i 2022. Spillet handler om, at en gruppe, der hedder Gotham Knights skal beskytte byen efter Batmans død. Gruppen består af 4 karakterer, der allerede er kendte fra Batman-universet. 

Det er et open world spil, hvor der er mulighed for drop-in, drop-out co-op. Du vil helt sikkert støde på skurke fra universet og bekæmpe dem alene eller sammen med venner. Gotham byen skulle være den mest dynamiske og interaktive version af byen hidtil set. Derfor har du helt sikkert god grund til at glæde dig til udgivelsen af dette spil. 

Så hvis du godt kan lide superhelte- og combat-spil, så vil det her være helt perfekt til dig. Det byder på en masse sjove og spændende udfordringer, som du kan løse solo eller med din bedste ven.

Spillet udkommer på følgende platforme: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, PC.


Hogwarts Legacy

hogwarts legacy

Er du den helt store Harry Potter fan? Så kan du godt glæde dig til Hogwarts Legacy. Det er et helt nyt spil, der ikke har fået bekræftet en udgivelsesdato endnu. Det spåes, at det bliver sidst i 2022, så du må væbne dig med lidt tålmodighed her. Det vil dog være hele ventetiden værd, og det lyder som et af de bedste nye spil i 2022.

Spillet er ikke en 1:1 gengivning af filmene, men det har hentet stor inspiration fra universet. Det er et Open World RPG spil, hvor du er elev på Hogwarts i 1800-tallet. Det er altså et par hundrede år før, at Harry Potter selv går på skolen. Du vil helt sikkert ikke komme til at mangle noget at lave i dette spil, når det udkommer. 

Spillet udkommer på følgende platforme: PS5, Xbox Series X/S, PC.


Pokémon Legends: Arceus

Anmeldese af Pokémon Legends Arceus

Hvis du er ved at være lidt træt af alle de klassiske Pokémon-spil, så er der her et helt nyt spil. Det er anderledes på alle måder, hvilket virkelig er forfriskende og gør det til et af de bedste nye spil i 2022. 

Pokémons bevæger sig frit rundt i landet. Du har til opgave at fylde et pokédex op. Der er ingen gym leaders eller andet, som du skal kunne slå i kamp. Fokus i spillet ligger derimod på at opdage og fange nye pokemons. 

Spillet udkommer på følgende platforme: Nintendo Switch.

Læs vores anmeldelse af Pokemon Legends: Arceus


Overwatch 2

Overwatch 2

Det er over 6 år siden, at Overwatch udkom første gang. Derfor er der også god grund til at glæde sig til det nye spil. Her vil der være stor fokus på skydedelen af spillet. Der er en række af sjove og forskellige karakterer, de helt sikkert vil sørge for, at der bliver brugt mange timer i spillet. Det udkommer i 2022 eller 2023, men der er desværre ikke blevet meldt en officiel dato ud endnu. Bliver det i år, så bliver det garanteret et af de bedste nye spil i 2022.

Læs vores tidlige anmeldelse af Overwatch 2 her

OM Kristian

Kristian har spillet computer siden han som 6 årig fik sin første Commodore 64, herefter blev det PlayStation og Nintendo for til sidst at ende på en PC med Counter-Strike som det, der blev brugt mest tid på.

Skriv en kommentar